Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiamnak (2hós) piros...

Kisfiamnak (2hós) piros pöttyök jelentek meg először a szemöldökén, füle tövén, majd a homlokán, arcán. Már nagyon hámlik, és kezd egybefüggő lenni. Ez ekcéma? Mivel kezeljem?

Figyelt kérdés
A szemöldökénél már sebes is...kicsit olyan, mintha hólyagocskák lennének, és amikor leszárad, mint a pörsenések.Eddig napraforgó olajjal kentem, amit gyógyszertárba vettem, de rosszabb, mint volt. Doki nem mondott rá semmit, védőnő szerint kenjem a fürdetőkrémmel.Nem használt....
2009. jan. 10. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha anyatejes a babód, akkor lehetnek tejpöttyök. Az anyatejben lévő női hormonok okozzák. Az én kisfiamnak is volt, nagyon csúnya volt az arca. Először neogranormonnal kezeltem, majd amikor nem múlt elvittem a dokihoz és Ő írt fel gyógyszertári kenőcsöt ( azt hiszem szteroidos ). 3 nap alatt nagyon szépen rendbe jött.

Ha csak a kis buksiján és a mellkasán van nem hiszem hogy ekcéma lenne. Baj akkor van, ha a testén máshol is jön ki.

Azt is szokták tanácsolni, hogy anyatejjel kell bekenni és az rendbe hozza. Szerintem egy próbát megér.

Sok sikert és kitartást :)

2009. jan. 10. 10:36
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!!!! Csak eddig olyan szép volt a bőre.... igen, anyatejes, akkor lehet attól van. Szép napot!
2009. jan. 10. 10:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Vegyél neki babaolajat,és azzal kenegesd.Nekünk 4 nap alatt elmúlt,mind pancsi után jött a kenés!Üdv:Zsuzska 2,5 béby mamája
2009. jan. 10. 10:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én fiamon is kijöttek a pöttyök, először a homlokán, majd az arcán és később hámlott is. A doki azt mondta, hogy mindenfajta tejterméktől tartózkodnom kell szoptatás során. Talán erre is figyelj.
2009. jan. 10. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!