Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen a koszmó? Nekünk a...

Milyen a koszmó? Nekünk a szemöldökén volt és sárgás volt. Most a feje hámlik és ha álmos, de csak akkor, pirosra vakarja. Ez is koszmó?

Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 09:57
 1/5 anonim ***** válasza:
aha az, van, amikor egész a szemöldökéig ér. koszmó elleni sampont használjatok, beba az jó .
2009. márc. 28. 09:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Azzal samponnal csak meg kell mosni, majd jöhet a babakefe?
2009. márc. 28. 10:05
 3/5 anonim ***** válasza:

aha, asszem igen. bár én olajoztam neki, az is jól feláztatta, aztán olajjal együtt keféltem le, majd irány a kád. így eltűnt neki, de a sampont nagyon sokan dícsérik.

[link]

ezt találtam neked róla

2009. márc. 28. 10:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. márc. 28. 10:37
 5/5 anonim ***** válasza:
mi is ezt a sampont használtuk, nagyon jó. én fürdés elején tettem a fejére, lemosdattam és a végén öblítettem le, hogy legyen pár perce hatni. minden nap mosdd meg vele, pici kell belőle. ha elmúlt egy pár hétig még heti egyszer csinálj egy "emlékeztető mosást vele", hogy ne is jöjjön vissza. sok sikert
2009. márc. 28. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!