Miért piszkálja, vakarja sokszor a fülét?
Mondtad az orvosnak?
Lehet sok oka, és az is lehet hogy csak rossz berögzödés.
Az én 19 hónaposom is folyton piszkálja már egész pici kora óta.A dokink mindig ránéz, de azt mondta, hogy nem lát semmit.Engem is nagyon idegesített, hogy mi lehet vele.
Csak akkor van gond, ha közben sírdogál, vagy hőemelkedés jelentkezik.Akkor is szokta piszkálni, ha torokgyulladása van, és folyik az orra, mert ilyenkor ráhúzódik a fülére (középfül-gyulladás).
Ha nem beteg a babód, és nem pityereg fülpiszkálás közben, akkor csak megszokásból csinálja.
Rövidre vágd a körmét, akkor nem vakarhatja ki.
Nekünk úgy volt, hogy kb hasonló korú volt a kisfiam, amikor állandóan piszkálta a fülét, meg a szemét, a férjem meg jól leordított, hogy biztos nem mosom neki rendesen. :S
Aztán kérdeztem a dokit, hogy mi lehet az oka, és azt mondta, hogy most fedezte fel a baba, hogy van szeme, meg füle, természetes, hogy ezt csinálja.
Szóval lehet, hogy a tiéd is ismerkedik a testével.
21:02-es vagyok.
Most, hogy jön a meleg, a fülzsír egy kicsit feloldódik a fülében, és kijön neki ami most belül le van rakódva.Lehet, hogy utána felhagy a fülpiszkálással egy időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!