6 hónapos fiam a fülét piszkálja állandóan, lehet a fogzástól?
Minden gyerek piszkálja dörzsöli a fülét.
Te is csak te tudod kontrolálni a kezedet és így nem kapoarod ki.
Fogzásra mindent ráfognak és még a kutatók sem tudják a fogzás milyen változásokat idét elö. Az én babám nem említette hogy azért piszkálja a fülét mert fogzik.
Sóval ezzel azt akarom mondani, hogy semmi de semmi sem biztos hogy a fogzás miatt van vagy nem miatta.
Egyszerüen bébi és azért piszkálja, állandóan.
Csak annyit hogy lányom 11 hósan növesztette az elsö fogát. Közben mindent csinált mint más baba. Voltak hisztis napok, éjszakák, rágott mindent, nyáladzott, és a fülét is véresre karmolta, még is 11 hósan jött elö semmi jel nélkül. egyszer csak ott volt.
Az első válaszolónak tökéletesen igaza van, minden baba piszkálja a fülét. van amelyik jobban...
Az én lányom is előszeretettel vakarja, csipkedi, húzogatja :-)
Ha álmos, fáradt még jobban :-)
6 hós a fiam, úgy 4 hónapos korától piszkálja, főleg elalvás előtt. Fogzik ugyan, de már rájöttem, kis izgága, mindent látni-tudni-érezni akaró fiúcska, és valamit fognia kell elalváshoz, és az a legkézenfekvőbb. :D Én szoktam a kezébe adni rongyit, mert álmában is csinálná.
Az első válaszolóval nagyon egyet értek, én is úgy érzem, mindent rákennek a fogzásra. Túl sok mindent. De ne aggódj, ha látta doki, és nincs baja, akkor semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!