Tényleg kevés embernek jön össze a baba az 1. Hónapban vagy az 1. Próbálkozásnál?
Nem tudom, hogy mennyire gyakori, de nekünk 31 évesen első hónapban összejött.
Mondjuk ennyi volt az összes szerencsénk vele, mert oxigénhiánnyal született és a mai napig fejlesztésre szorul, sose lesz olyan mint a teljesen egészséges társai.
Inkább vártam volna éveket
Miért nem azt kérdezed, hogy hanyadik hónapban esett teherbe az ember?
Az többet elmondana, mint tippelni a fenti válaszok között.
Ha meg ez érdekel, akkor miért nem az a kérdés, hogy összejött első hónapban a baba? Igen/nem.
Nekem pl igen, és akkor honnan tudjam, hogy most akkor 5,10,20 vagy 90%-nak számít ez?
Tehát rossz a kérdés.
Nekünk az első úgy készült, hogy 1x nem védekeztünk (nagyon nem tervezett volt), a második már tervezett volt, 3x voltunk együtt abban a hónapban, a besaccolt peteérés napján 2x, rá 2 napra mégegyszer, aztán többet nem is a pozitív tesztig.
Viszont nem egy olyan embert ismerek akiknek még lombikkal sem sikerült sosem...
Nekünk az első baba 6 hónap volt mire összejött
A második egyetlen egy együttlétből fogant,mert a kislányom csak velem volt hajlandó aludni,külön szobába
Átosontam a férjemhez, nagyon gyorsak voltunk, egyből sirt a kislányom...anyaaaa anyaaaa
És utána vártam a menstruálciót,aminek már 5 napja meg kellett volna jönnie naptár szerint,és pozit teszteltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!