Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg kevés embernek jön...

Tényleg kevés embernek jön össze a baba az 1. Hónapban vagy az 1. Próbálkozásnál?

Figyelt kérdés

2021. aug. 13. 13:58
A kérdező szavazást indított:
90% nak össze jön rögtön
60%nak össze jön rögtön
20%nak jön össze rögtön
10%nak
5%nak
29 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom, hogy mennyire gyakori, de nekünk 31 évesen első hónapban összejött.

Mondjuk ennyi volt az összes szerencsénk vele, mert oxigénhiánnyal született és a mai napig fejlesztésre szorul, sose lesz olyan mint a teljesen egészséges társai.

Inkább vártam volna éveket

2021. aug. 13. 14:07
 2/16 anonim ***** válasza:
83%

Miért nem azt kérdezed, hogy hanyadik hónapban esett teherbe az ember?

Az többet elmondana, mint tippelni a fenti válaszok között.

2021. aug. 13. 14:09
 3/16 A kérdező kommentje:
Mert engem csak az 1. Hónap érdekel vagy az 1. Próbálkozás.
2021. aug. 13. 14:10
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Az első gyerekre éveket vártunk, a 2 kicsi pedig első hónapban megfogant. Akkor mi minek számítunk? 😄
2021. aug. 13. 14:11
 5/16 anonim ***** válasza:
82%

Ha meg ez érdekel, akkor miért nem az a kérdés, hogy összejött első hónapban a baba? Igen/nem.

Nekem pl igen, és akkor honnan tudjam, hogy most akkor 5,10,20 vagy 90%-nak számít ez?

Tehát rossz a kérdés.

2021. aug. 13. 14:20
 6/16 anonim ***** válasza:
66%
37 évesen nekem is összejött az első hónapban, de becsszó, arról fogalmam sincs, hogy az emberek hány százaléka van ezzel ugyanígy.
2021. aug. 13. 14:26
 7/16 anonim ***** válasza:
72%

Nekünk az első úgy készült, hogy 1x nem védekeztünk (nagyon nem tervezett volt), a második már tervezett volt, 3x voltunk együtt abban a hónapban, a besaccolt peteérés napján 2x, rá 2 napra mégegyszer, aztán többet nem is a pozitív tesztig.

Viszont nem egy olyan embert ismerek akiknek még lombikkal sem sikerült sosem...

2021. aug. 13. 14:38
 8/16 anonim ***** válasza:
66%
Nálunk egyből összejött az első próbálkozásbol. Előtte 10evig voltunk együtt de sosem próbálkoztunk vagyis védekeztünk. Aztán az első próbálkozás után egyből babuka. Nagyon édes most 7hós
2021. aug. 13. 15:09
 9/16 anonim ***** válasza:
76%
Nekünk mindkétszer azonnal összejött, de a környezetemben ez egyébként ritka, akikkel beszéltem erről azoknak a nagyobb százaléka min 3 hónapot próbálkozott és az még a jobbik eset volt.
2021. aug. 13. 15:14
 10/16 anonim ***** válasza:
79%

Nekünk az első baba 6 hónap volt mire összejött

A második egyetlen egy együttlétből fogant,mert a kislányom csak velem volt hajlandó aludni,külön szobába

Átosontam a férjemhez, nagyon gyorsak voltunk, egyből sirt a kislányom...anyaaaa anyaaaa

És utána vártam a menstruálciót,aminek már 5 napja meg kellett volna jönnie naptár szerint,és pozit teszteltem

2021. aug. 13. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!