Hány évesen kezdtetek próbálkozni és mikor született meg a babátok?
Elsőre 26 voltam, ő 30. Gyógyszer abbahagyása után vártunk 3 hónapot (mármint védekeztünk addig), utána az első próbálkozós hónapban még megjött, a másodikban terhes lettem a fiammal.
Másodszorra én 30, ő 34, és konkrétan egyetlenegyszer szexeltünk védekezés nélkül, abból lett a lányunk 😅 Napra pontosan tudom, mikor fogant.
Nincs eü problémája egyikünknek sem. Most 5 éves a fiunk, 1 a lányunk.
Próbálkozni kezdtünk: 20-31
Első szülés: 27-38
Második: 28-39
Harmadik: 30-41
Negyedik: 31-42
Nincsen semmilyen eü. probléma, természetesen fogantak meg. Fogalmunk sincs, miért jött ilyen lassan az első.
18 évesen 6 hó volt mire összejött férjem 23 volt. 20 évesen becsúszott.
37 évesen közel egy év öltem a spermákat, inszem előtt kipróbáltam egy sikosítót, 2.hóba össze is jött, de 7 hetesen ellment, majd 2hó múlva fogant a fiam aki már 2 éves, nyáron leszek 42 a kis tesó nem akar sikeredni, szeptemberben betegség miatt megszakítás, majd kémiai, február missed nem lett szívhang😔 ugyan az az apuka mind 3nál.
Az elsőnél 23 évesek voltunk, őt nem terveztük, egyetlen egyszer nem védekeztünk és terhes lettem, 24 évesek voltunk amikor megszületett, most lesz 3 éves.
A másodikat terveztük, elsőre összejött, 27 évesek voltunk, a férjem 27 én már 28 leszek amikor megszületik. Egyikünknek sincsen semmilyen problémája és soha nem is volt szerencsére.
28 èvesen pròbàlkoztunk- 2. Hònapban terhes lettem, de missed ab lett
29 èvesen- 1. Hònapban terhes lettem ès 29 èvesen szültem
31-32.
Első hónapban terhes lettem.
Van leiden mutációm, trombózisra hajlamom.
Túlsúlyom. (jelentős)
Én 34 voltam férjem 30. 34 évesen született az első.
Másodiknál 35 voltam férjem 31. 35 évesen született a második. (14 hónap telt el a 2 szülés között)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!