Nárcisz, Violetta, Bíborka, Eleonóra, Eufrozina, Zenóbia nevek közül melyiket adnátok? Ismertek ilyen névvel valakit?
Érvek, ellenérvek.
Melyik mellett vagy ellen mi szól?
A Nárciszt azt biztos, hogy nem!
Akkor már inkább Eperke.
Aki ilyen neveket ad, mint az Eufrozina meg Nárcisz, az belegondol vajon, hogy azt a nevet a gyereknek élete végéig viselnie kell?
Miért akarod bántani szegényt, nem várt baba?
Eleonóra
Mert tetszik, szebb mint a aima Nóra és ismerek 2 kedves ( idős) ismerőst is ezzel a névvel.
Többi nem tetszik..
Eufrozina, Zenóbia meg vállalhatatlan is..
Többi elmegy, csak nem tetszik.
Nincs más érvem
Nárciszt biztos hogy ne.
Mindenkinek egy nárcisztikus ember jutna eszébe róla.
Még a legelfogadhatóbb ezek közül a Violetta. Eufrozinat óvodában ki se tudnák neki mondani, és szerintem a gyerek se tudná.
Nárcisz.. nem tudom sosem eldönteni fiú vagy lanynév-e
Violetta- sógornőm, utálom
Bíborka- egy kislanynak szép, de felnőttnek?!
Eufrozina-mint valami betegség 🤦♀️
Zenóbia- egy afrikai szegény orszag jut róla eszembe 🤣
Szóval nem, egyiket sem adnám.
Én is úgy tudtam, hogy a Nárcisz férfinév. Ugyan a kedvenc virágom, de már csak ezért sem adnám.
Eleonóra még elmegy, ismerek velem egyidős kedves lányt ezzel a névvel, ugyan fura, de nem rossz. Violettát ugyan nem ismerek, de hasonlóan állok hozzá.
A többi szerintem borzasztó.
Eleonóra
Egy embert ismertem összesen ezzel a névvel, sajnos idő előtt hagyta itt ezt a világot. Roppant intelligens, széles látókörű nő volt, aki ha kellett, egyetlen frappáns mondattal volt képes meggyőzni a másikat az igazarol. Sok ilyen Eleonóra jó lenne erre a világra.
Van Nárcisz ismerősöm és ő férfi. Szóval hogyan jön ebbe a listába? Akkor fiú lesz vagy lány a baba?
Ebből a listából talán a Bíborkát, de egyébként egyikért sem rajongok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!