Szerintetek az Eufrozina és a Titanilla név hülyén hangzik együtt?
Nekem egyik név sem tetszik, főleg nem a Szabó vezetéknévhez. Bár a Titanilla még okés.
Mi is most várjuk a babáinkat (kislány ikrek) és csak az egyikük neve Zita a fix, a másiknak napi szinten gondoljuk meg magunkat a Kinga és a Blanka között.
Ja és ha Szabó Uufrozina Titanilla vagy Szabó Titanilla Eufrozina, az úgy már mindkét változatban túl hosszú szerintem. Nehéz dolga lenne a kislánynak. a Szabó Xavér meg nekem nyelvtörő:(
Viszont az unokatesódék babája nekik kell, hogy tetszen a neve.
Nekem az Eufrozina nyelvtörős, túlságosan nem megszokott név a számomra, így nem is kifejezetten tetszik. Kétszer is neki kell futnom, hogy melyik betű után mi jön. Szerintem csak megnehezítenék a kislány életét. A Titanilla tetszik, bár nálunk nem illik a családnévhez, így nem adnám a lányomnak, de a Szabó Titanilla szerintem szép. Második névként akár hozzá is lehetne adni az Eufrozina nevet, az általában úgy is feledésbe merül a hétköznapokban, de nem tudom. Számomra valamiért nem szimpatikus ez a név.
Fiúknál a Xavér nagyon tetszik, ellenben a Szabó családi névhez nyelvtörős nekem is. Nem cseng szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!