Szerintetek az Eufrozina és a Titanilla név hülyén hangzik együtt?
Tényleg megszülethetne már a gyerek, nem egyszer láttam ezt a kérdést... akkor még érdekes módon a kérdező gyereke volt... :D
Hogy a kérdésedre választ adjak: külön-külön is hülyén hangzanak, nem hogy még együtt.
13 Akkor is ugyanígy szólt a kérdés.
Másik elégedetlenkedő válaszoló: Ez a második ilyen kérdésem.
Ne szívjatok már annyit és akkor nem fogtok idehallucinálni minden félét.
Többieknek köszi a választ. Nagyon tanakodnak ezeken a neveken és nagyon vitáznak. Megállapodhatnának végre egy névnél. Pl fiúnál legyen csak a Maximilián, lánynál meg az Eufrozina, de ők feltétlenül akarnak másokdikat.
Kérdező,ha már amúgy is megkérdezted egyszer ezt nem volt elég 40 válaszoló véleménye?Leírta ott is mindenki,hogy SZÖRNYŰ az összes név.
Amúgy te meg mit foglalkozol ezzel ennyit ha nem a te gyereked?Majdcsak eltudja dönteni két ember milyen neve legyen a gyereküknek.Szegény kicsit sajnálom előre.Ha már a nevén ennyit kell agyalni az életben sok fontos kérdésben hogy fognak dönteni vele kapcsolatban?
Döntésképtelen brigád!
"De az Eufrozinát hogy becézik? Eu?:D Szegény gyerek."
Nem tetszik a név, viszont ismerős kislánya Eufrozina, őt Rozinak vagy Rozinának becézik
A kettő egyszerre túl hosszú, meg elég kacifántos is mind a kettő. Simán a Szabó Titanilla sztem tök szép amúgy. Az Eufrozina amúgy sem passzol a Szabóhoz, mert magánhangzóval kezdődik.
A Maximiliántól a hideg ráz, sztem nagyon sznobos, a Szabó Xavér még egyszerűen idiótán hangzik együtt (túl hasonló az elejük). Inkább legyen lányuk, ha ilyen fiúneveket választanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!