Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Eufrozina...

Mi a véleményetek az Eufrozina lány névről?

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 11:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
az hogy szörnyű
2011. jún. 27. 11:29
 2/13 anonim ***** válasza:
Ritka, az biztos, de nem tetszik.
2011. jún. 27. 11:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik, én biztos nem adnám a gyerekemnek.
2011. jún. 27. 11:33
 4/13 anonim ***** válasza:

Én Fruzsina vagyok, nekem nagyon tetszik ez a név! :)

Ha kimegyek Amerikába, akkor engem is így fognak szólítani: Euphrosyne . Szóval nekem tetszik :)

2011. jún. 27. 11:38
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik. Jól lehet becézni is: Zina, Zinácska, Zinus...:)
2011. jún. 27. 11:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem tetszik. A Zina jó becenév, de amúgy nekem nagyon komoly, előkelős, rideg név, és az eufória szó jut eszembe róla.
2011. jún. 27. 11:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Ez vicc? Ha nem, akkor borzalmas.
2011. jún. 27. 12:14
 8/13 anonim ***** válasza:

Kicseszés a gyerekkel. Mária Terézia korában még el tudtam volna képzelni valami sznob előkelőségek egy szem kislányának, de ma már nem.

A Fruzsina teljesen más, bár valóban hasonlítanak kicsit. Az mégis vagány, nem cifrább, mint a Zsuzsanna pl mégis különlegesebb, mert nem szaladgál mindenhol Fruzsina.

Ez nem tetszene inkább?

2011. jún. 27. 13:12
 9/13 anonim ***** válasza:

Napköziben hívtak így... mert "nehéz" volt a tanerőnek a nevem, ez meg tetszett neki, a hideg kiráz ha meghallom.

Borzalom.

2011. jún. 27. 15:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik. Van egy ismerősöm, ő Eufrozina, és Zinának becézzük. Nem is szereti, mert mindenki ötször visszakérdez, ha a teljes nevén mutatkozik be. Esetleg a Zina nem tetszene?
2011. jún. 27. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!