Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnád ezek a nevek közül...

Adnád ezek a nevek közül valamelyiket is a gyermekednek?

Figyelt kérdés

Kisfiu; Denisz, Nolen, Milán, Zénó,Olivér, Miron

Kislány; Elena, Lina, Regina, Rella, Lara, Elina

Milyen véleményetek van ezekről a nevekről?

2021. aug. 8. 00:22
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
80%
Itt a gyk-n a pontozás abszolút nem a hasznosságot jelenti sokaknak, hanem aki azt írja amit én gondolok az jó, aki mer máshogy gondolkodni az hülye, ostoba, nem normális. 😂
2021. aug. 9. 14:45
 32/38 anonim ***** válasza:
56%

Nolen,Zénó, Miron adnám

Elena, Lina, Regina, Rella, Lara, Elina mind adható, de Lara helyett a Laura nekem sokkal jobban tetszik; nekem a Laura valahogy picit becenévszerű; valahogy túl rövid, mintha hiányozna belőle valami; mintha nem lenne befejezve; vagy nem tudom, de a Laura már fullosan cool.:) Amúgy most beugrott egy Laurella név; de azt hiszem, a te érkezőben lévő gyereked nem örülne ennek, de szerintem másé talán igen; de nemtom. :):):):) Csak már ideírtam, ha már eszembe jutott; most ez az én fejemből pattant ki; de lehet,hogy létezett már ezelőtt is. :):)

2021. aug. 9. 22:40
 33/38 anonim ***** válasza:
44%

Tedd oda a teljes név elé, hogy Dr.

Na...?

2021. aug. 9. 22:46
 34/38 anonim ***** válasza:
64%
Most elmondom a véleményemet ezekről....Denisz=kisebbségi körökbe sorolnám, túl idegen. Nolen=ez még nem annyira borzalmas,de a Milán például egy fokkal jobb,Zénó=Hát erre sem tudok mit mondani...Olivér=Ez nagyon tetszik,adnám is,Miron=Ez is hülyén hangzik... Elena=Ez még elfogadható,nem rossz Lina=Nekem túl becenév szerű..Regina=Valamiért nagyon utálom ezt a nevet...Rella=Jézus,ments meg...Lara=Ez nagyon aranyos,szep név Elina=Valaki írta az Elliána formát,na az se az igazi de jobb mint ez
2021. aug. 9. 23:08
 35/38 anonim ***** válasza:
80%
34es vagyok,tehát Olivér,Lara
2021. aug. 9. 23:08
 36/38 anonim ***** válasza:
81%

Fiúnévből szerintem a Milán, Olivér, esetleg Zénó vállalható.

Lánynévből Regina és Elena, a többi eléggé kiskutya hangzású, inkább valami komolyabb nevet adnék a helyedben, amiket lehet így becézni.

2021. aug. 10. 17:43
 37/38 anonim ***** válasza:
80%

Vélemények egyenként

Denisz=Valóvilágos csávó jut eszembe, fúj

Nolen=Nagyon külföldies, de a Noelt is megszoktuk, szerintem elmegy

Milán=nincs bajom a névvel, de nem adnám. Egy eleven kisfiú jut eszembe róla

Zénó=rokonomat hívják így, már kislányként is hülyének néztem a szülőket miatta, a "nínó" hangeffekt és a Némó nevű hal jut róla eszembe

Olivér=átlagos, normális név, nem kedvencem, idegesítő srácot képzelek magam elé

Miron=szokatlan, de valamiért tetszik, de a minion, minor szavakat juttatja eszembe, ami miatt szerintem nem férfias

Elena: nem tetszik a hangzása, viselhető

Lina: nem tetszik, hogy nem becézhető normálisan

Regina: valamiért egy ribizli jut róla eszembe, akit megrugdosnék, pedig nem ismerek ilyen nevű lányt

Rella: egy időben nagyon tetszett ez a név, de azóta elmúlt a szerelem

Lara: az elcseszett "Laura-kiejtésem" jut róla eszembe, illetve, hogy egy rokonom a Laura nevű lányát mindenhogy hívja, csak Laurának nem

Elina: ugyanaz a véleményem róla, mint az Elena névről, cserébe leírva rosszabbul néz ki.

2021. aug. 10. 23:44
 38/38 anonim ***** válasza:
74%
Talán Olivér, Milán, Lara
2021. szept. 19. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!