Adnád ezek a nevek közül valamelyiket is a gyermekednek?
Kisfiu; Denisz, Nolen, Milán, Zénó,Olivér, Miron
Kislány; Elena, Lina, Regina, Rella, Lara, Elina
Milyen véleményetek van ezekről a nevekről?
Nolen,Zénó, Miron adnám
Elena, Lina, Regina, Rella, Lara, Elina mind adható, de Lara helyett a Laura nekem sokkal jobban tetszik; nekem a Laura valahogy picit becenévszerű; valahogy túl rövid, mintha hiányozna belőle valami; mintha nem lenne befejezve; vagy nem tudom, de a Laura már fullosan cool.:) Amúgy most beugrott egy Laurella név; de azt hiszem, a te érkezőben lévő gyereked nem örülne ennek, de szerintem másé talán igen; de nemtom. :):):):) Csak már ideírtam, ha már eszembe jutott; most ez az én fejemből pattant ki; de lehet,hogy létezett már ezelőtt is. :):)
Tedd oda a teljes név elé, hogy Dr.
Na...?
Fiúnévből szerintem a Milán, Olivér, esetleg Zénó vállalható.
Lánynévből Regina és Elena, a többi eléggé kiskutya hangzású, inkább valami komolyabb nevet adnék a helyedben, amiket lehet így becézni.
Vélemények egyenként
Denisz=Valóvilágos csávó jut eszembe, fúj
Nolen=Nagyon külföldies, de a Noelt is megszoktuk, szerintem elmegy
Milán=nincs bajom a névvel, de nem adnám. Egy eleven kisfiú jut eszembe róla
Zénó=rokonomat hívják így, már kislányként is hülyének néztem a szülőket miatta, a "nínó" hangeffekt és a Némó nevű hal jut róla eszembe
Olivér=átlagos, normális név, nem kedvencem, idegesítő srácot képzelek magam elé
Miron=szokatlan, de valamiért tetszik, de a minion, minor szavakat juttatja eszembe, ami miatt szerintem nem férfias
Elena: nem tetszik a hangzása, viselhető
Lina: nem tetszik, hogy nem becézhető normálisan
Regina: valamiért egy ribizli jut róla eszembe, akit megrugdosnék, pedig nem ismerek ilyen nevű lányt
Rella: egy időben nagyon tetszett ez a név, de azóta elmúlt a szerelem
Lara: az elcseszett "Laura-kiejtésem" jut róla eszembe, illetve, hogy egy rokonom a Laura nevű lányát mindenhogy hívja, csak Laurának nem
Elina: ugyanaz a véleményem róla, mint az Elena névről, cserébe leírva rosszabbul néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!