Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnád ezek a nevek közül...

Adnád ezek a nevek közül valamelyiket is a gyermekednek?

Figyelt kérdés

Kisfiu; Denisz, Nolen, Milán, Zénó,Olivér, Miron

Kislány; Elena, Lina, Regina, Rella, Lara, Elina

Milyen véleményetek van ezekről a nevekről?

2021. aug. 8. 00:22
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
59%
Olivért, Miront, Reginát, Rellát adnám.
2021. aug. 8. 10:27
 22/38 anonim ***** válasza:
85%
Nekem csak a Milán és a Regina tetszik, de azokat sem adnám.
2021. aug. 8. 10:31
 23/38 A kérdező kommentje:

Azért szerintem a gyermekem jobban jár sokkal egy Miron vagy egy Lara névvel mint egy Ajándék és Málna névvel. Én ezt gondolom.

De ha meg olyan stílusu nevek tetszenének akkor meg az lenne a baj tehát.

2021. aug. 8. 12:09
 24/38 anonim ***** válasza:
68%
Hát, az én szememben a Lara vagy egy Málna kb egy kategória. Annyi különbséggel hogy Larából lesz az ovis csoportban még 5 másik, Málnából nem valószínű. De ettől nem lesz egyik se szép, felnőttnek is vállalható név.
2021. aug. 8. 12:28
 25/38 anonim ***** válasza:
95%
A lány nevek mind tetszenek,de fiúk közül nekem egyik sem az igazi. :)
2021. aug. 8. 14:40
 26/38 anonim ***** válasza:
73%

Regina a nagyobbik lányom. A legszebb lány év.❤️

Fiú: Olivér tetszik ezek közül.

Annak, aki szerint ezek unalmasak meg borzalmasan, biztos a Dzsasztin meg a Rikárdó tetszik! Ne foglalkozz vele!

2021. aug. 8. 15:22
 27/38 anonim ***** válasza:
65%

Milán

Regina,Elina,Lina.

2021. aug. 8. 21:39
 28/38 vera_emma ***** válasza:
58%
Igen. A fiús felsorolásból tetszik a Milán, a Zénó és az Olivér. A lányosból meg igazából mindegyik. Az Elena például benne van a kedvenc neveim listájában is.
2021. aug. 9. 13:29
 29/38 vera_emma ***** válasza:
68%
Akik a kérdezőt próbálják lehúzni azok mit éreznek? Mert az biztos, hogy semmi pozitívat. Mindenkinek más nevek tetszenek. Egyik név sem lesz attól rossz, hogy még nem számít megszokottnak Magyarországon. Nekem például a régi és az új nevek közül is vannak kedvenceim, meg mindkét csoportból van olyan, amit soha nem választanék. (Mert hangzás alapján válogatom a nekem tetsző neveket, és nem veszem figyelembe, hogy mennyire szokatlan.) Az meg, hogy felnőttként nem lesz szép, az meg akkora hülyeség, mert mire ezek a gyerekek felnőnek, addigra annyiszor fogjuk hallani ezeket a neveket, hogy nem lesznek furák. Azoknak pedig külön gratulálok, akik a normális válaszoknak lehúzták az értékelését. Ezen az oldalon azt tudod értékeléssel kifejezni, hogy mennyire volt HASZNOS a válasz, nem azt, hogy neked mennyire tetszett. Ha a kérdező nem tényekre kíváncsi, hanem a véleményünket kérdezi, akkor az ad hasznos választ, aki normálisan megfogalmazza a véleményét.
2021. aug. 9. 13:43
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Itt mindenki lehúzza az összes nevet.Ha új akkor miért adsz """új hullámos""" nevet (többnyire azt takarja,hogy külföldi nevek,miért kéne mindenkinek Sanyinak lennie?),ha hagyományosabb nevet akarsz adni akkor meg miért vagy ilyen maradi,ha pedig olyat amit sokan választanak és a kettő közt van pont akkor miért adsz """tömeg nevet"""..

Csak tudnám az ilyen miért szólal meg.

Szimplán az volt a kérdés,hogy a felsorolt nevek közül adná-e valaki valamelyiket.Ha nem,akkor sem kell leszólni.Csak szimplán nem és kész.

2021. aug. 9. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!