Amikor gyereketek lett, hogyan tanultátok meg azt, hogy ne undorodjatok a pelenkázástól, pisitől, kakitól?
Én is csak a hányástól undorodok, a pisire, kakira már immunis vagyok.
Tegnap is a lányom mászott fel pucéran az ágyra, ahogy húzta fel magát, az erőlködéstől egyszerre pisilt, kakilt, szó nélkül mentem feltakarítani.
Ha a sajátodról van szó, teljesen más.
Nekem kutyám van, hát nála is kell hányást takarítani és még ez a kevésbé gusztustalan része (pedig volt h az autóban a váltó és a kézifék közé hányt be).
Az a jó amikor beeszik valami hajszálat és zsebkendővel kell a kakival együtt óvatosan kihúzni a fenekéből. Meg amikor túl nagyot kakil és túl kicsi a zacsi.. párszor mentem már fel kakis kézzel.
Az öregebbik kutyám elrontotta a hasát és véres hamenéssel összecsinálta és összepisilte az előszobát. Pipiskedve lépkedtünk amikor összetakarítottuk.
Na ha ezt más mesélné felfordulna a gyomrom, de a saját kutyámmal egyáltalán nem volt vészes. Nem örültem neki, de nem undorodtam úgy h rosszul legyek vagy ilyesmi.
És ezek csak kutyák. A saját gyerek még ennél is kevésbé undorító. Tudok pár dolgot gyerekkel kapcsolatban, amitől kiráz a hideg, de ilyenkor a kutyáimra gondolok és megnyugszom h nem lesz vészes ha a sajátomról lesz szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!