Furcsa kérdés, de google most nem volt a barátom.. szerintetek okozhat valamilyen csípő fejlődési rendellenességet, ha betűröm a babám combjánál a pelenkát?
Mikor csecsemő volt teljesen máshogy állt rajta a pelenka, akkor nem tűrtem be mert szépen fel tudtam hajtani neki és úgymond a pelenka "nadrágszerűen" állt rajta.
Aztán meghízott, főleg combra és most olyasmi, mint a bugyi..csak így tudom megoldani, mert ha nem tűröm be szorítja a combjait a pelenka, ha meg nagyobbat veszek kifolyik a tartalom a derekánál mert jobban combra hízik nem hasra. :D
Nem akarom, hogy helytelen pelenkázás miatt a csípőjével probléma legyen később.
Lehet rosszul fejeztem ki magam, de a sógornóm csak felhajtja neki es lezarja ezert a baba laba terpeszbe van. Én meg megigazítom a combjánál mett ha csak felhajtom akkor szorítja neki.
Jó méretbe a pelenka. Nem ez volt a kérdésem amúgy..
Hát én így sem értem a betűrést, bocsi xD
Úgy érted, a combján ahova és sikerül, ott hagyja a barátnőd? Ez a rossz pelenkázás! Helyesen ahogy rárakod, megigazítod neki, ne a comját vágja, hanem úgy kell rajta állnia mint egy bugyinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!