Amikor gyereketek lett, hogyan tanultátok meg azt, hogy ne undorodjatok a pelenkázástól, pisitől, kakitól?
Sehogy
Természetes lett.
A napi 10 kaka mellett kb a 4. Nap már semmi fura nem volt.
Azért így 3,5 èv ( nem egyazon gyerek) pelenkázása után is ér meglepetés, de nem undorodom, csak szörnyülködök.
Ha arra vársz, hogy majd egy szép napon úgy kelsz fel reggel, hogy nem érzed többet büdösnek a sz.rt vagy akár csak a pisit, akkor el kell keserítselek, ez nem fog megtörténni 😃
Ellenben amikor már 120x tisztába tetted a gyerekedet, akkor nem fog meghatni, csak csinálod gépiesen, rutinból.
Hát sosem volt vele bajom, 6 évesen már lejkaptam uncsitesóm pelusát, csak az volt a baj, hogy már ment, arra jöttek be a szülők hogy csupasz szaros seggel ugrál az ágyon😂😂
Bölcsódében dolgozom napi minimum 5 gyerek tojik jobb napokon, de ez lehet 14 ha mindnek akkor jön meg az ihlet mikor bölcsibe van.
Én a nyálat tudom nehezen tolerálni.
Akik a hányástól undorodnak, nekik írom értékeljétek amíg kicsi, mert a gyomra is az.
16 éves lányom összeszedett valami csodát, éjjel arra keltem, hogy szólítgat az emeletről.
Netudjátok meg milyen láva jött le a lépcsőn😱😂 kellet jópár tánclépés, hogy rá jöjjek, hogy jussak fel. Éjjel 2 kor 1óra zakarítás, másnap falfestés, a lelkem kakaót is ivott.
Csak kis ízelítő, hogy tudjátok mindig lehet rosszabb, mikor már azt hiszed vége annak, hogy gyerek után hányást takarítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!