Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az Ungeuntum Antiphlogisticum ...

Az Ungeuntum Antiphlogisticum popsikrèmet lehet állandóan használni, vagy csak akkor, ha gyulladt a baba bőre?

Figyelt kérdés

Mèg szülès előtt írták fel.Nagyon szeretem az állagát, ès ha picit pirosabbnak láttam a bőrèt ezzel bekenve a következő pelus cserère teljesen rendbehozta.Mellesleg az ára is baráti mèg recept nèlkül is.

[link]

#Popsikrèm
2021. aug. 6. 10:05
 1/2 anonim válasza:
Nos, ott van a leírásában: ne alkalmazza hosszabb ideig! Elnézve az összetevőket, csakúgy akkora kéne használni, ha kifejezetten szükséges: [link]
2021. aug. 9. 21:23
 2/2 anonim ***** válasza:

A nátrium-tetraborát (borax) miatt egy pillanatig ne használd tovább, könyörögve kérlek!!

Kislányom popsiját semmi más nem hozta rendbe csak az a szar méreg, kb. ezerféle krémet kipróbáltunk helyette elhiheted, még kérdést is írtam a gyk-ra, aztán a Bepanthen bejött (lekopogom).

2021. aug. 10. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!