Miért nem alap, hogy a szülők bio/természetes alapanyagú kozmetikumokat vesznek a gyerekeknek a sajátmárkás olcsó helyett?
Sok kérdésnél láttam már itt, illetve a valóságban is, hogy a szülők többsége a legolcsóbb, sajátmárkás, kitudjamivanbenne-típusú tusfürdőt, szappant, krémet veszi a gyerekeinek. Vagy csupa, vegyszeres mosószert, öblítőt használ.
Mi ennek az oka? Mármint, tény, hogy ezek az anyagok 0-24-ben szívódnak az ember bőrén keresztül, bejutva a szervezetbe. Most valakit tényleg nem zavar, hogy a gyereke egész nap mindenféle kemikáliában ázik?
Miért nem alap gyerekek esetén az ökotermékek használata?
Komolyan érdekel, akinek nem tetszik a kérdés, görgesssn nyugodtan.
Ez van a Napvirág gyerektermékei között:
Tisztított víz; olíva olaj *; kókusz olaj*; glycerin**; citromsav; levendula illóolaj’’; vanília illóolaj; pacsuli illóolaj
És én ezt veszem az én gyerekemnek:
Összetevőkben nyert a legolcsóbb sajátmárkás. De te úgyis az a fajta vagy, aki mindig okosabb...:D
Hihi, nyilván Te mosódióval mosol, csak háztáji húst adsz a tányérra, csak saját kiskertedből szeded a zöldséget (és persze nem műtrágyázol, permetezel).
Mert ha nem hát akkor bizony szennyezed a környezeted és xarral eteted a kölykeidet. De nem baj, a fontos hogy ezo-bio-öko szappannal mosod őket! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!