Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem alap, hogy a szülők...

Miért nem alap, hogy a szülők bio/természetes alapanyagú kozmetikumokat vesznek a gyerekeknek a sajátmárkás olcsó helyett?

Figyelt kérdés

Sok kérdésnél láttam már itt, illetve a valóságban is, hogy a szülők többsége a legolcsóbb, sajátmárkás, kitudjamivanbenne-típusú tusfürdőt, szappant, krémet veszi a gyerekeinek. Vagy csupa, vegyszeres mosószert, öblítőt használ.

Mi ennek az oka? Mármint, tény, hogy ezek az anyagok 0-24-ben szívódnak az ember bőrén keresztül, bejutva a szervezetbe. Most valakit tényleg nem zavar, hogy a gyereke egész nap mindenféle kemikáliában ázik?

Miért nem alap gyerekek esetén az ökotermékek használata?

Komolyan érdekel, akinek nem tetszik a kérdés, görgesssn nyugodtan.

2021. aug. 4. 21:40
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Te is tipikusan az az ember vagy, akinek még mindig el lehet adni azt, amit 10 évvel ezelőtt, hogy az öko, meg bio cuccok hű de mennyire egészségesek. Ő, nem. Te meg más pénztárcájába minek turkálsz? Van, akinek igenis számít havi 1500 forint, de ha már több termékről beszélünk, az már többször 1500 forint, te gyász... Jó, jó, tudom, az ilyen minek születik a világra, stb, stb... Egyébként minek lélegzel még? A levegő 1000x jobban káros, mint egy Garnier arckrém.
2021. aug. 5. 12:16
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez van a Napvirág gyerektermékei között:

Tisztított víz; olíva olaj *; kókusz olaj*; glycerin**; citromsav; levendula illóolaj’’; vanília illóolaj; pacsuli illóolaj

És én ezt veszem az én gyerekemnek:

[link]

Összetevőkben nyert a legolcsóbb sajátmárkás. De te úgyis az a fajta vagy, aki mindig okosabb...:D

2021. aug. 5. 13:47
 33/35 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, remélem te eldobható pelenkát se használsz csak mosipelust kézzel mosva, mosószer és öblítő nélkül igaz?
2021. aug. 7. 15:29
 34/35 anonim ***** válasza:
65%
Konkrétan most kaptam ajándékba egy öko, bio, vegan, 99%-ban természetes összetevős meg minden szar jó drága csodakrémet. Az összetevői között egyből az 5. a denaturált szesz, na már ez az a kategória, hogy nem kenném magamra, de van itt még mellette 3-féle egyéb alkohol, egy kis parfüm (ami ugye szintén alkoholként viselkedik valójában), 5-féle illóolaj (ebből egyre kapásból allergiás vagyok) és egy kis tartósítószer a végére. De legalább bio benne a mandarinhéj, meg 99% természetes összetevős és vegán van a fancy dobozára írva ☺️
2021. aug. 7. 15:54
 35/35 anonim ***** válasza:

Hihi, nyilván Te mosódióval mosol, csak háztáji húst adsz a tányérra, csak saját kiskertedből szeded a zöldséget (és persze nem műtrágyázol, permetezel).

Mert ha nem hát akkor bizony szennyezed a környezeted és xarral eteted a kölykeidet. De nem baj, a fontos hogy ezo-bio-öko szappannal mosod őket! :D

2023. nov. 8. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!