Milyen természetes kozmetikumokat és tisztító-fertőtlenítő szereket használtatok várandósan?
Sima tusfürdőt használok, sima felmosott, és a fürdőszoba tisztítást átvállalta a párom, ne kelljen belélegeznem a tisztítószert. De amúgy annyi nem árt, minimális felszívódás van csak nem ártalmas! Nyugi! Mindent csinálj úgy ahogy eddig, de ha valamit nem érzel jónak akkor kérd meg a párod, hogy ő csinálja. Nálunk a tengerimalac takarítás volt amit a vége fele neki kellett csinálni az ammónia miatt.
Jó babavárást!2 éves fiúcska mamája és most várom a2.at 8 hete :)
Sweetsation Therapy!
Direkt kismamáknak készült és babáknak való készítményük is van! :) Csak természetes anyagokból, semmi kemikália! Extraszuper!
Én ezt a narancsolajas tisztítószert vettem meg, nagyon szeretem, semmi káros nincsen benne.
Tusfürdőt is innen szoktam rendelni, van több is, válogass bátran. Változó árban vannak, nekem eddig Bio Belle márkájúak voltak.
A fogkrémünket is lecseréltem, azt is innen:
Egyedül a sminktermékeim amik még "károsak" de idővel azokat is lecserélem, de azokból olyan sok van, hogy egyelőre túl sok lenne. Majd szépen lassan.
Egyébként nem vagyok megszállot antalvalis, de szeretek ebből a boltból rendelni. Vettem innen már shea vajat, kókuszt is, az nagyon jó volt a hasamra. A sót is lecseréltük és rendeltünk tőlük himaláya sót.
Nem hiába szól a mondás, hogy olyat kenj magadra, amit meg is ennél. Hiszem bőrön keresztül valóban minden felszívódik, egyenesen a véráramba kerül.
Egyértelműen naturkozmetikum, nem muszáj mindennek bionak lennie, de legyen natur. Ez azt jelenti, hogy nincs benne mesterséges illatanyag, allergizáló, bármi kemikália, kőolaj cucc. Hanem csak azt, amit a természet megteremtett. Nem kell elrugaszkodni a földtől, aki nem engedheti meg magának a drága naturkozmetikumokat, tökéletesen tudja használni az Alverde (dm-ben kapható) szereket. Garantáltan natur, nincs benne semmi ártalmas, csak támogató alapanyagokból áll, és nagyon nagyon kedvező az ára. Szóval teljesen jogos a kérdés, kedves kérdező, jó tudni, hogy egyre többen állunk tudatosan a megvásárolt termékekhez.
Mosni lehet mosódióval, mosószódával, öbliteni illőolajjal, ecettel. Dm-ben kapható szintén környezet és bőrkímélő mosószer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!