Miért nem alap, hogy a szülők bio/természetes alapanyagú kozmetikumokat vesznek a gyerekeknek a sajátmárkás olcsó helyett?
Sok kérdésnél láttam már itt, illetve a valóságban is, hogy a szülők többsége a legolcsóbb, sajátmárkás, kitudjamivanbenne-típusú tusfürdőt, szappant, krémet veszi a gyerekeinek. Vagy csupa, vegyszeres mosószert, öblítőt használ.
Mi ennek az oka? Mármint, tény, hogy ezek az anyagok 0-24-ben szívódnak az ember bőrén keresztül, bejutva a szervezetbe. Most valakit tényleg nem zavar, hogy a gyereke egész nap mindenféle kemikáliában ázik?
Miért nem alap gyerekek esetén az ökotermékek használata?
Komolyan érdekel, akinek nem tetszik a kérdés, görgesssn nyugodtan.
"Mondok egy márkát, pl. Napvirág kozmetikumok. Az magyar és vegyszermentes, vannak gyerektermékei is."
Kár volt, öt perc alatt szét lehet cincálni.
Direkt a gyerekeknek szánt termékeiket néztem: levendula olaj érzékeny bőrűek számára kerülendő, durva allergén; kókuszolaj erős komedogén (eltömíti a pórusokat), narancsolaj szintén érzékeny bőr ellensége (citrusfélék se rozacea, se ekcéma esetén nem ajánlotak, babáknak pláne)...
És csak gyorsan átfutottam. Ehhez képest túlárazott.
Sajátmárkás dm, rossmann termékek között gyengédebb, tisztább összetevőket találhatsz.
Nem létezik olyan, hogy bio. 😂
Vegán igen,de az nem bio.
Mindenmentes igen.
De bio nem.
Nem is értem miért lélegzel egyáltalán? A levegő is szennyezett, és káros.
Mert a gyerekem egyiket sem bírja..
A 3000 ft-os 200 ml-s csodákat sem...
Bár a saját márkásat sem💁🏻♀️
3 évig tartott megtalálni az egyetlen tusfürdőt amitől nem foltos vagy gyulladt a bőre.
Ugyanennyi volt a taptejet is
Ha ilyen a hozza allasod gyereket se kellene csinalni erre a szenyezett gonosz vilagra.
Tul nagy a valasztek, mondom az en anyukam a dero nevü roman mosoporral mosott jobb napokon, na az volt aztan a bio cucc:))))
Vedd lazabbra anyukam mert ha igy haladsz meg bolondulsz.
Mit csinalsz mikor a gyereked a földet fogja nyalni? Az se bio
Kérdező, meg fog téged lepni, de én egy drága öko termékre lettem nagyon durván allergiás. A drogiériás saját márkástól meg semmi bajom, az én érzékeny bőröm is imádja.
Gyerekeknek nem is ajánlják ezeket, a gyógynövény és illóolaj tartalom miatt.
Pont a J&J hintőporában találtak azbeszt maradványt..
Amúgy én megvettem a babámnak a drága Babé cuccot ekcémára de sz.rt sem ért. A Dove baby helyretette 3 használat után. Tesóm szerint full kemikália,de a fiam bőrének jótt tett,örültem,hogy nem foltos és viszket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!