Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pelenkakuka mellett mi szól?...

Pelenkakuka mellett mi szól? Baj ha én nem használok, hanem csak simán a vegyes szemetesbe dobom?

Figyelt kérdés

Abszolut nem értem, miért kell a pelusokat külön gyűjteni.

Fogom magam, oszt csak beledobom a konyhai szemetesbe bármi is van benne, ahova minden más háztartási szemetet. 2-3 naponta úgyis kivisszük mert megtelik.

Tudja valaki, milyen érvek szólnak a külön pelenka kuka mellett?

2021. aug. 4. 12:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%
Ez egy olyan dolog, ami valakinek hasznos, valakinek nem. Ugyanúgy, mint bármelyik más eszköz. Ha te feleslegesnek tartod, ne használd! Nekem praktikus volt, mert tényleg szagmentesen zárt.
2021. aug. 4. 17:29
 12/12 anonim ***** válasza:
40%

Nekem nincs.Én mindig a kis kukába dobom a szobában,kínaiban vettem vagy 400ft-ért.

Van hozzá egy kis 60l-es zacskó.

Hamar tele gyűlik mindenféle szoba szeméttel,össze tekerem és szinte minden kakis pelusra ki is van cserélve.Azon kívül fedett,úgyhogy addig a pisis pelus se bűzölög.

2021. aug. 4. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!