Anyukák szoktatok sminkelni baba mellett? Leginkább rúzs, alapozóra gondolok. És aki szokott nem fél, hogy összekeni a babát?
Figyelt kérdés
2021. júl. 25. 11:08
1/13 anonim válasza:
Nem szoktam nagy sminket felrakni. Tust és szempillaspirált használok, akkor kevésbé tűnök álmosnak. Ez a max. sminkem a mindennapokban.
2/13 anonim válasza:
Otthonra csak szemöldök igazítás, spirál, néha egy kis bb krém.
Ha elmegyek valahova, akkor egy picit jobban sminkelek.
3/13 anonim válasza:
Szerintem érdemes szem hangsúlyos sminkben lenni babával, és a kilónyi alapozót sem pártolom.
A rúzst azért hanyagolnám mert én szeretek neki puszit adni, illetve szeretek különleges alkalmakkor feltenni heavy sminket.
Az alapozót minimálisan szoktam használni, inkább a szemem környékén, mivel karikásak, de a bőröm szép.
Leszögezem nem minden nap sminkelek, de amikor igen, akkor a szemöldököm rakom rendbe, a szemem húzom ki, néha teszek fel szemhélyfestéket, illetve egy nagyon könnyed alapozás a karikáimra.
4/13 anonim válasza:
Szemceruza, spirál. Alapozó csak ha megyünk valahova, mert ösdzekenem vele. Rúzst nem, baba előtt sem használtam.
5/13 anonim válasza:
Jesszus, szemhéj*
Nem szokásom keverni a ly és j betűket.
6/13 anonim válasza:
Én szoktam sminkelni, de rúzst nem szoktam. A bőrömet se bántom, csak a szememet/szemöldökömet festem. Akkor is, ha otthon vagyok. Sose lehet tudni, hová kell hirtelen elszaladni, nem szeretem elhanyagolni magam.
7/13 anonim válasza:
Max korrektor, pici alapozó a szemem alá. A szemoldokom tetoválva van, és havi 1x rakatok szempillát (nem 10 meteresre kell gondolni, nagyon szép természetes szempillát rakatok, olyan teljesen mintha a sajátom lenne) igy mindig van rajtam "smink"
8/13 anonim válasza:
Szoktam. Rúzst otthonra nem, mert sokat puszilgatom a kisfiam. Azt csak akkor ha elmegyünk. Alapozó még nem hagyott foltot.
9/13 anonim válasza:
A szemöldököm tetoválva van, a szám is rúzsosra van tetoválva, így otthonra csak spirált szoktam használni.
10/13 anonim válasza:
Én nem szoktam egyáltalán. Baba előtt se sminkeltem. Alkalmakra se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!