Egy-másfél éves gyerekekkel hogy tudtok egy ágyban aludni?
Mármint úgy értem: nem mászik le, nem esik le?
Pl. ha hajnalban felébredne és magunk mellé tenném, az lenne az első dolga, hogy lemászna/leesne és veszélyes felfedezőútra indulna, amíg mi alszunk. Napközben is hiába fektetem magam mellé a nagyágyon, fél percig sem marad mellettem. Egyébként nem azért kérdezem, mert szeretnénk vele aludni, csak mostanában olvasgattam itt olyan válaszokat, hogy szülők együttalszanak (akár hajnaltól) ennyi idős gyerekükkel. De hogy???
nálunk olyan 15hónapos kora óta állandó vendég a fiunk.amióta menni tud.és kb ekkor kezdtük a heverőn altatni,hiszen szoknia kellett,mert 19hónapos korára érkezett a tesó.
szóval úgy van,hogy elalszik(altatom)a szobájában,és ha megébred átjön hozzám(apa csak 7végente van)megfogom,és felteszem középre az ágyba,és úgyis felém fordul,mászik,nem volt rá példa hogy leesik.
meg amúgy is,ilyenkor minden pisszenésre felébred az ember :-)
De aranyosak lehetnek :) Főleg, aki a fületeket fogja :)
Én nem biztos, hogy felébrednék bármire, piciként próbáltunk 1 ágyban aludni, de mindig arra ébredtem, hogy fordulás közben könyökkel megütöm :S Így erről is letettünk. Egyébként 14 hónapos, és a fogzás minket is megviselt (pl. mind a 4 szemfoga kibújt már, most a 14-et várjuk), de ha fel is ébredt éjszaka, vissza tudtam tenni a kiságyba, mert nem volt éber.
Azért irigykedem picit, hogy együtt tudtok aludni VELE, (bár azt írtam, mi nem szeretnénk, de ez nem egészen így van: a mi kisfiunk nem szeretné. Normálisan is azóta alszik, mióta a külön szobájában van, pedig előtte sem zajongtunk sosem, tévét sem néztünk este.. :S
Köszi a válaszokat, minden szépet nektek :) !
Tegnap délelőtt én kidőltem, 14hónaposom felébredt, ő elindult a szobájába felfedezni, szépen csendben játszott...
Neki meg sem kottyan az ágyunk, simán jön megy rajta, a konyha és fürdőajtó zárva ilyenkor, a szobákban meg max a szekrény sarka a veszélyforrás, ha nem kerüli ki, sajna volt már rá példa.
Ha este velünk alszik és felébred, akkor elkezd ébreszteni minket, először finoman, ha nem reagálunk, akkor kicsit bedühödik, és elkezd nyúzni minket, ha arra sem reagálunk, akkor felfedez.
Eddig nem volt komoly baleset, egyszer kenődött fel a szekrény sarkára, mert nem kerülte ki.
Amúgy szereti, ha nem látjuk, mit gazemberkedik, volt, hogy kipakolta a szekrényét, ült a ruhák között, és próbálta felvenni őket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!