Kislányom 4 hónapos lesz és tápszeresek vagyunk. Szeretném neki elkezdeni a hozzátáplálást. Hogy csináljam?
Szia!
Almával kezdheted,először egy.két kanál valóban majd növelheted az adagot,én gyümölcslével kezdtem,célszerűbb.Én a levet egy hétig adtam,de amikor már belejöttünk a kóstoltatásba,3 nap kb egy új íznek,azalatt ki kell jönnie ha nem bírja.Eltelik egy kis idő,mire egy étkezést ki tudsz váltani,én is úgy tudtam csak ha kombinálom,pl alma -banán,sütőtök-répa stb.
Az a lényeg először amikor kóstoltatsz csak egyfélét,és ha már ismeri az ízeket keverheted.Majd valóban kitapasztalod,minden baba más.Az enyém mindent megeszik,és általában ki is bírja a köv evésig, de ha csak egy félét adok,pl alma akkor nem.
Én így kezdtem,alma-sütőtök-répa-krumpli-őszibarack-banán-szilva-sárgabarack.Most ezeket keverem.Uzsira meg tejbedarát.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!