Baba születése után hány nappal/héttel később jöttek az első látogatók a rokonságból?
Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 10:43
11/15 anonim válasza:
Szüleim a kórházban voltak amíg megszületett. Anyósom jött egyből, ahogy meglett, még az örzőbe és a legkisebb bátyám is. Otthon 1szer jött apukám egyszer anyósomék pár hetes korában. Többet nem, mert nem szeretjünk, ha mások vannak a lakásunkba.
12/15 anonim válasza:
Anyám eljött aznap mikor hazahoztuk, maszkban. Sajnos később meg lett nekik mondva, hogy ne jöjjenek, mert mindegyik benyalt valami gelvát, és maguktól nem érik fel ésszel, hogy olyankor nem kéne jönni kisbabához. Mondjuk a kézmosás is csak az első pár alkalommal volt nekik érdekes, és az se esik le nekik, miért ne taperoljuk össze a gyerek kezét.
13/15 anonim válasza:
Első gyereknél egy hét, másodiknál egy hónap, mert akkor volt a nagyobbik születésnapja és egy kalap alatt le lett zavarva. Amúgy mindegyiknél itt volt felváltva vmelyik nagymama már amikor hazaértünk a kórházból.
14/15 anonim válasza:
Kifejezetten kértük hogy az nap ne jöjjön senki csak nagyszülők mert délután értünk haza a kórházból és fáradtak voltunk. Erre beállított a fél család szó nélkül, hát mondhatom mennyire örültem nekik.
15/15 anonim válasza:
Férjem, anya, keresztanyu már pár percesen látták a fiam (utóbbi azt is mikor kiemelték, mert bent volt a műtétnél). Apu pár óra múlva. Anyósom másnap látogatási időben, dédi két nappal később, mikor hazafele arra kanyarodtunk megmutatni neki. Nagybácsi egy hét múlva.
Azóta is jönnek két-háromnaponta látogatóba, de mindenki nagyon figyel a higiéniára, be vannak oltva, stb. Mi is szoktunk menni a nagyszülőkhöz. Nekem jó ez így, ha nem kapnék máshonnan ingert, az tuti megviselne.
Barátok közül még csak hárman látták, azt nem sürgetem túlzottan, majd szépen fokozatosan. Pedig már többen nagyon jönnének, de még kértem a türelmüket.
Egy hónapos múlt a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!