Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit alszik az 5-6 honapos...

Mennyit alszik az 5-6 honapos babatok nappal,éjszaka? Miket eszik? Hányszor?

Figyelt kérdés
Meddig játszik el magaban? Mennyit nőtt, hizott szuletese ota? Legfőképp tapszeresekre lennék kivancsi. Mennyire aktivak? Normális mar 5 es fel honaposan, hogy egesz nap pörög, kiabal csak úgy, nem sír.. 2 alvas eleg neki nappal? Kb 2x1 ora neha 2 ora, este 7-től reggel 6ig alszik egyébként este. Napi 3szor eszik rendes etelt, pepet, gyolcsot, zoldseget,leginkabb a hust szereti valamilyen zoldseggel, neha tizoraira, uzsonnara gyumolcsot kap, valamilyen kasaval.

2021. márc. 22. 08:43
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
52 cm rel és 2950 g al szuletett, fiú, ma mar kb 72 cm, es 8kg korul van. Ejszaka 1 honapos koratol nem eszik.
2021. márc. 22. 08:44
 2/12 A kérdező kommentje:
Ja es sokat erolkodik ok nelkul, fel akar ulni.. Persze nem tud.. Vorosodik, nen vesz levegot, csak úgy, ezert tobb oraval megevett étel, ital is kijon neki.. Sokat bukik nagyon, ar tapszer sem javitott semmit.
2021. márc. 22. 08:46
 3/12 anonim ***** válasza:

A kisfiam 6 hónapos. 3380g-al és 57cm-el született. Most 10,5 kg és 73 cm.

Nappal 3x alszik úgy 40 percet vagy egy órát. A levegőn többet. Éjjel megszakítás nélkül 6 órát utána eszik és alszik tovább reggel hatig. Kb 10 órát. Most kezd forogni.

2021. márc. 22. 09:11
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi.
2021. márc. 22. 09:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Enyém 5.5 hónapos de nem tápszeres, és hasfájós még picit sajnos. Éjjel 1x eszik, de nyugtalan alvó, kelni kell hozzá, hogy kitornáztassam a pukit, olyankor mellen alszik vissza. Ugyanezeket csinálja, mint amit mondasz, ne aggódj, szerintem ez jó, egészséges, erős, vidám babáink vannak. 3x alszik, összesen kb 3 órát, de nem lehet letenni, ölben vagy hordozóban alszik csak, amúgy felébred. 8.5 kg, 70 cm, 3.3-mal és 54 cm-rel született.
2021. márc. 22. 10:04
 6/12 anonim ***** válasza:

5 hónapos kisfiam:

Alvás: éjszaka kb 10 órát alszik, megszakításokkal. Mikor betöltötte a 4. hónapot olyan szépen aludt egyhuzamba 8 órát, öröm volt nézni egy végre én is pihenhettem. Na most megint nem, újra kel éjszakánként. Nappal kb 4 órát alszik, de ezt 2 adagra bontva.

Evés: Még csak anyatej. Majd fél éves korában szeretném a hozzátáplálást megkezdeni, addig az anyatej a legjobb neki. Kb 5x eszik egy nap.

Játék: Egyedül kb semennyire nem játszik el. Mostanság szokott rá arra, hogy ha észreveszi, hogy kimegyek a szobából akkor elkezd sírni, szerintem azt hiszi hogy nem is megyek vissza, vagy nem tudom. Ezért együtt szoktunk játszani.

Súly: 3200 grammal és 49 cm-rel született, most pedig 7400 gramm és 65 cm.

2021. márc. 22. 12:34
 7/12 A kérdező kommentje:
Akkor igazan szerencses vagyok.. Igazabol sokszor eljatszik mar magaban, de ha nem sikerul valamit megfogni akkor megy a siras. Halisten ot altatni nem kell.. Nem birnam ringatni, a babakocsibol is el szokott, eves kozben szokott elaludni, vagy berakom az ágyaba es duruzsolva elalszik. Mégis farasztonak erzem.. Nalam sok a hazimunka nincs segitsegem,lehet ezert is. Este 7 utan ha elaludt, nekem is aludnom kell.. Mert elajulnek. Sztem erdemes minel hamarabb kostoltatni, mert igy nem fog szeretni enni. Van sok szoptatos ismerosom.. Nekik sose ettek normalisan a gyerekek..az se normális, csak az edesseget eszik.. Meg a szenhidratot kb 3 evesen. Csak dagadnak. Mert nem próbálkoztak elegge az etetessel. Türelem jatek, sok munka van vele.
2021. márc. 22. 13:40
 8/12 anonim ***** válasza:
Gyerekfüggő egyébként. Kislányom most 4 éves, szintén fél évesen kezdtem a hozzátáplálást. Egy étel van, amit nem eszik meg a spenótfőzelék, minden mást imád és szeret. Az oviba a daduskák mindig mondják hogy egy álom etetni ezt a kislányt :D Bízom benne hogy a fiam is így lesz majd
2021. márc. 22. 13:46
 9/12 A kérdező kommentje:
Szerencsed van akkor, jo gyerek. Csak tényleg akárkit ismerek aki sokáig szoptatott.. Ott a gyerek nagyon rossz evő volt. Illetve a viselkedesuk is mas volt..
2021. márc. 22. 14:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Nyilván sokáig nem szabad hagyni az tény, de fél éves koráig még teljesen rendben van, az anyatej rengeteg mindentől megvédi a babákat.
2021. márc. 22. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!