Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hós a kisfiam. Ennyi idősen...

7 hós a kisfiam. Ennyi idősen kinek hányszor volt fel a babája?

Figyelt kérdés
Nekem 1 hónapja már nem evett éjszaka csak 2-3 szor teázott. De pár napja újra eszik. Nem kéne már neki végig aludni az éjszakát?
2008. dec. 9. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem 5 hónapos koráig átaludta az éjszakát és pont azóta nem alszik. Most 8 hónapos és legalább 2-3x ébred és szopik éjjel.

Több oka is lehet:

- fogzás,

- meleg van a szobában éjjel és szomjas,

- ún. szeparációs szorongás: ilyenkor, 7-8 hónaposan jönnek rá a babák, hogy ők különálló emberkék, mint az anyukájuk. Emiatt félnek, hogy "eltűnik" az édesanyjuk. Ez az ami miatt éjjel ellenőríznek minket, hogy megvagyunk-e még. Ilyenkor aztán még több szeretetet igényelnek...

2008. dec. 9. 11:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekünk két hónapos kora óta nem kel fel csak ha beteg. Mondjuk én cumin kívül azóta nem is adtam neki semmit éjszaka. Nem lehet, hogy nem lakik jól napközben és valami táplálóbb kellene neki lefekvés előtt?
2008. dec. 9. 12:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja és nyolc hónapos.
2008. dec. 9. 12:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Napközben 3-szor kap tápszert 1-szer főzelék egyszer gyümi. És ha korábban ébred akkor még egyszer eszik az vagy babakesz gyümilével összetörve vagy tejpép.
2008. dec. 9. 12:32
 5/5 anonim ***** válasza:

A kislányom is kb. 5 hónapos korától éjszaka többször is felébred, pár szopi a ciciből és már alszik is vissza. A foga miatt nem lehet gond, mert ügyesen, fájdalom nélkül kibújt már 4 alsó, 4 felső fogacska. A szomjúságra gondoltam én is, de amint megérzi, hogy cumisüveg közeledik a szájához szinte úgy elhajt vele együtt, hogy ihajj:))

Szeretethiányra gondoltam, pedig egész nap vele vagyok, szinte már a wc ajtót is nyitva hagyom és beszélek hozzá, hogy ne nyűglődjön a hiányomtól.

Üdv. 9 hónaposak vagyunk

2008. dec. 9. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!