Mit csinalok rosszul? Gyakran ki pisil a pelusbol es nem tudom miert? (Kep)
Probaltam mar parat de, mindig voltak kipisilesek, attol felek en csinalok valamit rosszul. 8 kg a kisfiam es a lupilu markaju pelust hasznalom perpil ami 9 kg ig jo. A kis kukijara is figyelek hogy lefele legyen. Probalom szorosabra ragasztani a pelust de azert megsem olyan szorosra ne hogy kellemetlen legyen neki. Viszont ha ki nyujtja a labat akkor ossze sem tudom ragasztani, vagyis de de azt rosszul. Kicsi lenne? Vagy en rakom rosszul a pelust a popijanal? Neztem videot de ugy csinalom en is. Szerintem. Es nem csak akkor pisil ki ha olyan sok van benne.
Kepek alapjan tan kicsinek tunik.
8 kilóval rég 5-ös pelenkát használtunk mindkét gyerekkel, mert a kisebbek nem bírtak, csak max. 1-1,5 órát.
Volt, hogy az ebéd előtt feladott pelenka, az ebéd után úgy ázott ki, hogy az ölemben ülő gyerek eláztatott (lány).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!