Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák akik énekeltek a...

Anyukák akik énekeltek a babátoknak, miket szoktatok énekelni?

Figyelt kérdés
Egyszerüen már nem tudok mit kitalálni neki,mondjuk nem is nagyon tudok sok gyerekdalt.A csip csip csókán és a Lencsilányon kívül egyik sem érdekli a 4 hónapos kiscsajom.
2010. aug. 27. 15:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én a hathónaposnak énekelek mindenfélét...a legnagyobb siker mégis az, amikor x dal dallamára folyamatosan azt ismételgetem:subidu.Akkor kész, hangosan röhög, időnként csuklásig.

:)

2010. aug. 27. 16:19
 12/19 anonim ***** válasza:
A mi kedvenceink: Vuk, Gryllus Vilmos és Halász Judit zenéi, Maja a méhecske zenéje.
2010. aug. 27. 16:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekünk is a Gryllus Vilmos, régi magyar mesék dalai, újabban Lánc-Lánc-Eszterlánc, Megy a gőzös, Hinta-Palinta, Ecpec, egy megérett a meggy, stb
2010. aug. 27. 17:48
 14/19 A kérdező kommentje:
:-)))))))Köszi a jó tippeket!
2010. aug. 27. 18:22
 15/19 anonim ***** válasza:

az isztambulos vagyok

eszembe jutott még egy legesleges-kedvenc:

http://www.youtube.com/watch?v=rA5fj02DgWU

1 perctől nézzétek!

2010. aug. 27. 20:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Én az OHIO-t szoktam neki énekelni, és velem együtt gőgicsél rá (3 hónapos) :)
2010. aug. 27. 21:16
 17/19 anonim ***** válasza:

Körbe jár egy kislányka, Debrecenbe kéne menni, Egyszer egy királyfi, A Vargáék ablaka, Sárga csikó, Három szabó legényke, Által mennék én a Tiszán, Bújj bújj zöld ág, Hinta palinta, A part alatt, Kisegér kisegér, Mókuska mókuska, Nyuszi nyuszi fekszik árokban, Árkot ugrott a szúnyog, Elvesztettem zsebkendőmet, és még rengeteg van amit énekelek neki.

Ezen kívül Apától kemény rockot, tőlem Fenyőt, és minden más lagymatagot tanul amikor cd-t hallgatunk.

2010. aug. 27. 21:20
 18/19 anonim ***** válasza:

A gyereknek lényegtelen,hogy milyen "fa hangod" van, élvezi,bármit is éneklenek neki. A csip-csip csókát, süss fel napot, hinta palintát, gyí te pacit, kis kacsa fürdiket, búj búj zöldágat, esik az eső süt a nap, csiga biga gyere ki, csiga biga told kil szarvadat, kicsi vagyok én-t, cirmos cica haj-t,1 2 3 4 te ki legény hová mégy amit élnekelni szoktunk együtt a 3 évesemmel. AKi nem lép egyszerre, tekeredik a rétes. Több nem jut így most eszembe. 2 évesen megtanítotam azt a mondókát,amit 3 évesen anyukám mondott 1x nekem:

Jó gazdasszony vagyok ám,

Sütni főzni tudok ám!

Kavarom a rántást,

Fölvágom a húst,

Kipp-kopp töröm a mákot,

Dagasztom a kalácsot.

Ha a ruhám piszkos lesz,

A teknőm készen áll,

Kiöblítem,kicsavarom,

A kötélre felhajítom, zsupsz!

2010. aug. 28. 10:02
 19/19 A kérdező kommentje:
:-))))))
2010. aug. 28. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!