Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van az, hogy egyes...

Miért van az, hogy egyes kérdéseknél véres vitává fajul a válaszadás?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra, hogy pl. a hozzátáplálással vagy az ültetéssel kapcsolatos kérdesekben általában "cyberverekedés" szokott lenni.
2010. aug. 27. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert sokan azt gondolják,hogy csak úgy a jó,ahogyan ő csinálja/vagy csinálta,és nem lát tovább az erdőnél...

Az eszébe sem jut,hogy ahol az egyik dolog bejön,lehet másnál már nem...

Én így gondolom...,de kezdődhet a vita....! :D

2010. aug. 27. 14:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert eltérőek a vélemények és minden ember a saját igazát hajtja. :) Ebből adódóan ha a vélemények nem egyeznek konfliktus alakul ki a felek között.
2010. aug. 27. 14:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Meg aztán baromira nehéz feldolgozni azt is, hogy amit én helyesnek vélek, arról más negatívan nyilatkozik. Akinek az önérzete ezt nem bírja el, az visszavág, igaz, csak verbálisan.
2010. aug. 27. 14:10
 4/9 anonim ***** válasza:
66%

Én sem értem, nem látjuk a másikat, csak meg kellene hallgatni, hogy ilyen is van, és összeszámolni, hogy ki hány igent, nemet adott pl.. Én mindig kilógok a sorból, pedig szerintem a gyerekem közérzete összehasonlíthatatlanul jobb más gyerekekével, sőt a saját csecsemőkori helyzetemhez képest ragyogó helye van.

Pl.: szoptatás témában vesztettem 20 %-t, mert anonim fórumon le mertem írni, hogy különösebb indok nélkül nem szoptattam.

Egyszerűen nem tetszik a tevékenység és nem tudom átérezni. Az az anyázás, amit kaptam erre...közben a lányom most is nagy vidáman gurgulázik olyan jól érzi magát.

2010. aug. 27. 14:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
én olyan anyuka vagyok, aki nem követem a legújabb trendeket, minden új ajánlást és társait. én régebbi elvek szerint gondozom a gyerekeim és csupa jó tapasztalatom van. ha itt ezt egy kérdésnél elmondom, 90%-ban nekem esik valaki, holott soha senki álláspontját sem kritizálom. már megszoktam. azért szoktam válaszolni, mert szerintem nem feltétlenül a legújabb a legjobb, az itt kérdezők tapasztalatokat akarnak. mindig van valaki, aki itt éli ki a dühét, mert szerinte csak az jó, amit ő csinál. hát ezért.
2010. aug. 27. 14:21
 6/9 A kérdező kommentje:

Engem az zavar leginkább, hogy nemcsak véleménynyilvánítás zajlik, hanem egyes anyukák - ha olyan véleményt olvasnak, ami nem tetszik nekik - gyalázatos stílusban elkezdik szapulni a másikat. Miért????? Ez miért jó nekik? Válaszoljanak a kérdésre, és kész.

Egy hozzátáplálós kérdés kapcsán egyszer leírtam, hogy én 4 hós korától adok almát, barackot, stb a kislányomnak. Erre megkaptam, hogy én egy utolsó vagyok, és miért nem adtam kolbászt a szülőszobán a gyereknek, meg h szegény gyerek hová szültett. A kérdés egyébként valami olyasmi volt, h ki mikor kezdte a hozzátáplálást.

Nem értem az ilyeneket. Ezt minek kell?

Mindenki úgy neveli a gyerekét, ahogy jónak látja, miért kell ilyen bunkó stílusban veszekedni?

2010. aug. 27. 14:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos egyet kell ertenem Veletek :(

Meg azt tennem hozza, hogy kimerultek faradtak es feszultek is vagyunk.Valaki jobban valaki ezt kevesbe jol toleralja es agressziv lesz.

Mivel mashol nem tudja ezt kielni kieli idegeneken es igy nincs buntudat.

2010. aug. 27. 14:35
 8/9 anonim ***** válasza:
2010. aug. 27. 14:56
 9/9 anonim ***** válasza:

cyberverekedés:) Jó megnevezés és nagyon találó!

Sokan flusztráltak is, de én főleg azon húzom fel magam, mikor a sok asszonynép kibukik egy-egy objektíven feltett kérdésen: például miért ülnek otthon a magyarországi nők 3 évet a gyerekkel, amikor máshol Európában nem, vagy miért adnak idegen nevet magyar szülők a gyerekeiknek. Egyik sem sértő, egyszerűen érdeklődő kérdés, mégis akik érintve érzik magukat, ahelyett, hogy elmondanák, miért cselekedtek így, hozzávágják a kérdezőhöz, hogy legyen toleránsabb, vagy ha nem tetszik neki a 3 év otthon, menjen vissza dolgozni. Mintha csak egyes nők gondolkodnának otthon, töprengenének el különböző kérdéseken, a többiek nem. Nem létezik, hogy sokaknak nem fordult meg még a fejében, hogy mi miért ülhetünk itthon ennyi vagy annyi évet, míg máshol 2 hónap után visszamennek dolgozni az anyák. Most ez a kérdés jutott eszembe.

Sajnálom azokat a nőket, akik így vezetik le magukban a feszültséget. Lelkileg szegények ők.

2010. aug. 27. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!