Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj hogy nem viszi ki 14...

Baj hogy nem viszi ki 14 hónapos kicsijét minden nap?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek most 14 hónapos a babája. Nem mennek le minden nap sétálni. Van hogy csak 2-3 naponta. Játszótérre sem viszi a babát, talán egy héten egy alkalommal. Kérdeztem miért, erre csak annyit mondott, hogy a gyerek nem igényli. Jól van ez így? Valóban feltétlen muszáj minden nap lemenni sétálni a kicsivel és játszótérre, gyerekek közé vinni? Még csak most tanul önállóan menni.
2010. aug. 27. 06:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Az en kisfiam jovo het szerdan lesz 14 honapos. O megbolondulna ha nem vinnem ki minden nap. Szerintem a levego nagyon-nagyon fontos es nem csak a babanak,hanem anyukanak is. Mi minden nap legalabb 2-3 orat kint vagyunk.

Az en kicsim is epp most tanul menni.

En hordom jatszoterre a fiamat,mert :

1. Nagyon szereti a tarsasagot a gyerekeket,foleg az O korosztalya belieket.

2. Mi kulfoldon elunk es itt nincsenek rokonaink csak nehany baratunk de messze lakunk egymastol es raadasul dolgoznak a gyerekek meg ugye iskolaba jarnak.

En a jatszoteren is vele vagyok nem az anyukakkal trecselek.

Szoval ugy gondolom,hogy a gyerekemnek jot tesz a tarsasag es ezert hordom.

De levegore mindenkeppen szuksege van..

Az en fiam aludni se tudna ejszaka ha napkozbe a levegon nem "faradna" el.

2010. aug. 27. 18:24
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Egyet értek veletek. Azt mondjuk nem értem miért lenne késő, hogy most közel 14 hónaposan tanul járni a pici. Még nincs 14 hós, de megtesz jó pár métert egyedül. Ezzel nincs gond. Értelmes, helyes, fejlett baba. Kisfiú. Ők is emeleten laknak, a 4-en, szerintem ezért sem mennek mindig. Már mondtam neki, barátnőmnek, hogy miért nem járnak le gyakrabban. Levegőztetést a nyitott ablakokkal és az erkélyen oldja meg.
2010. aug. 28. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!