Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápit/tejet mennyit iszik 9...

Tápit/tejet mennyit iszik 9 hónapos hozzátáplált babátok?

Figyelt kérdés
Eszik főzeléket, gyümölcsöt joghurttal, kekszpépet, és ezen kívül iszik napi 500-550 ml-er tápit, és 1 dl teát. Ennyi elég?
2011. nov. 7. 19:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Én attól kaptam frászt, hogy lányom 300 ml tápszernél többet nem volt hajlandó inni, és egyéb tejtermékektől meg pöttyös lett. Így nála soha nem volt meg a kellő tejalapú mennyiség.

Védőnő nekem azt mondta, hogy ha mellette változatosan étkezik, akkor nem lesz baj.

Vízből sem ivott sokat, kb. 100 ml-t.

Szerintem amennyit babád iszik tápszerből és vízből az teljesen okés.

2011. nov. 7. 19:32
 2/2 anonim ***** válasza:

8,5 hónapos a lányom, és nem iszik tápszert már. Egyszerűen nem fogadja el. Reggel joghurt, túró gyümivel, keksszel vagy gabonával.

Ebédre főzelék, ha olyan, akkor kap bele sajtot (pl. spenótban nagyon finom).

Uzsonnára babajoghurt, vagy joghurtos gyümi.

Vacsorára tejpép.

Szóval van tej alapú tápláléka, de az nem tápszer már. Először csak reggel nem itta meg, aztán már este se.

Teából viszont sokat iszik, napi 4-5 decit is akár.

2011. nov. 7. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!