Baj hogy nem viszi ki 14 hónapos kicsijét minden nap?
bocsi, valahogy elküldtem a fél mondatot:-)
szóval egyre több minden érdekli a lányunkat, először elég volt csak a séta a hűvösben, de azt már hamar megunja, szeret nézelődni, nézegeti az embereket, az üzleteket, a kutyákat, és megnézi különös figyelemmel a gyerekeket is.
Szép kövérek lehetnek.
Én igénylem minden nap a sétát és hetente a sportot és a gyerek is.
Nem tudom, hogy an lehet 3 napig a szobában ülni, megbolondulnék tőle.
Ha a gyerek nagyon be volt zárva eddig, akkor lehet neki ez a természetes. Csak mi lesz, ha egyszer iskolába kell majd menni?
4 gyerekem van. Megtudnám számolni az ujjamon hogy hányszor voltak a játszótéren. A kicsi 1,5 éves, Ő egyszer.
Sétálni, városba sokat van, levegőzni pedig többnyire az udvaron szokott, ahol hintázik, csúszdázik, talicskázik stb.
A levegő viszont tényleg fontos!!!
11 hónapos lesz csak a kisfiam, de mi minden nap megyünk sétálni, általában kétszer is. Délelőtt is és délután is. Ha nem sétálni, akkor csak kimegyünk a kertben hintázni, kavicsozni.
Szerintem nagyon fontos lenne a friss levegő, pláne, hogy most tanul járni a baba.
Egyébként meg nem értem az egyik válaszolót, hogy hogy jön ide a kövérség??? Attól, hogy nem megy minden nap ki a lakásból még nem feltétlenül kövér valaki... a baba meg pláne nem.
Az én babám is 14 hónapos :) És nem viszem játszótérre, mert kiráz tőle a hideg. Mivel még nem jár, ő sem nagyon tud ott mit csinálni, azért próbáltuk. Szerintem abszolút nem létszükséglet a játszótér, nagyon sokan szocializálódnak normálisan, játszótér nélkül is (a szerencsés, kertes házban lakókra gondolok). Én sem jártam anno, tesóim sem. A másik meg, hogy nekem nincs szükségem új, felszínes ismeretségekre, nekem vannak barátaim, barátnőim, egy páran kisgyerekesek is. Velük öszejárunk, hetente, kéthetente találkozunk kisgyerekkel, amúgy meg visszük magunkkal mindenfelé( munkahelyi családi nap,bevásárlás, nagyszülőkhöz kertes házba, tegnap szabadtéri koncertre stb) , mert utálunk a szobában ülni, nem is lehet megszokni ezt a xar panelt, sem a játszóteret :P. Azért van, hogy belustulunk, és heti 1x vagy max. 2x nem megyünk sehova. Nem dől össze a világ.
Bocs az őszinte véleményért, biztos nem tetszik majd senkinek, de nálunk ez van és kész :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!