Mit kezdjek a 8 hónapos gyerekemmel, egész nap csak szenved az unalomtól?
Figyelt kérdés
A játékait kicsit nézegeti és félredobja, van egy szuper járókája, de abban is csak kicsit mászkál vagy játszik, utána megáll a hozzám közelebbi sarkában és nyűgösködik. Azt akarja, hogy vegyük ki, és menne míg el nem éri a világ végét, meg pakolná ki a szekrényeket. Bármit meglát nálam venné ki a kezemből, de nem lehet neki semmit adni, mert csak szétcincálja meg veszi a szájába. Vagy dobálja. Amíg sétálunk nyugton van, de csak addig, utána folytköv. Igazából amikor alszik már rettegek, hogy mikor kel fel. Csak hisztizik reggeltől estig. Ti milyen elfoglaltságot találtok ki az ilyen idős gyereketeknek?2021. júl. 7. 15:10
31/36 anonim válasza:
7. vagyok. Ha egy kis fogalmad lenne róla Kérdező, hogy milyen egy 8 hónapos, akkor tudnád, hogy nekik a mászkálás, pakolás, felfedezés a szórakozás. Ideje lenne a gyereked igényeit is figyelembe venni, ha már vállaltad őt.
32/36 anonim válasza:
28 márpedig igenis lehet bababiztossá tenni az egész lakást. Csak akarni kell 🤷🏼♀️ Ennyi. Persze ez azzal is jár, hogy nincs minden a megálmodott helyén és a szekrények teteje a gardrob, vagy a babazarral ellátott szekrények fullon vannak, de kinek mi a fontos? Mutogatos neki mit foztel? Hat ez aranyos. És mit gondolsz 3 hónap múlva ezt majd áhítattal fogja nézni? Ne nevettesd már ki magad kérlek.
33/36 anonim válasza:
Kérdezö: próbáld már meg felfogni, hogy egy gyereknek nem ér semmit, ha LÀTJA, hogy TE csinálsz valamit, Ö MAGA akarna valamit tenni, pakolni, nem pedig téged nézni
Másrészt hiába nagy a járóka, akkor sincs benne felfedezni való, ezért unalmas a gyereknek.
34/36 anonim válasza:
Hogy kerül pihenőszékbe egy 8 hónaposngyerek?!
35/36 anonim válasza:
Úgy, hogy az anyja nem engedi mozogni, mert "rendetlenséget csinál", ahogy egyéb téren is bekorlátozza a gyereket és akadályozza a fejlödését.
36/36 anonim válasza:
Az én lányom is ennyi idős. Nagyot küzdöttem, mire rájöttem, hogy játszóterezni kell minden nap. Reggel 8-10-ig játszótéren vagyunk hintázni, homokozni, lefárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!