8 hónapos baba megfázott?
Sikerült megfáznom és sajnos elkapta a 8 hónapos lányom. Ma délután picit folyt az orra, párat trüsszögött meg köhögött. Kiszívtuk az orrát, kevés átlátszó jött ki. Gyerekorvos már nem rendelt délután. Ilyenkor fel szoktak írni a babának valamit? Vagy ha nem vészes a dolog akkor is holnap telefonáljak valahova?
Most fázott meg elöször.
Sós orrspray, utána orrsziporszi, utána nasivin baby. Nekünk így, ebben a sorrendben mondja a doki.
Mellette c vitamin.
Köszi a válaszokat.
5ös jobbulást kivánok.
Nem akarok kotekedni, de ha "megfazott" azt nem toled kapta el. Ha te is rosszul vagy az vizony virus es akkor toled kapta el vagy mind2en megfaztatok.
Amig nincs laza nincs teendo.
Megfázás nincs, ez egy fertőzés, amit elkapott.
A 37,5 az hőemelkedés, ha végbèlben mérted, még az se.
Én az orrszívásra (és előtte befújásra) szoktam nagyon figyelni, az fontos. Ilyen enyhe tünetekre más nem.
Szoktam teafa olajat tenni a levegőbe, de az csak ilyen plussz.
Nem kell amúgy tengervizes orrspray, a gyógyszertárban lehet kapni spray-fejes üvegcsét meg fizsót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!