Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valaki segítsen ! Mi baj lehet?

Valaki segítsen ! Mi baj lehet?

Figyelt kérdés
Hasfájós babám volt de 1 hónap után elmúlt neki, azóta olyan nyugodt baba volt olyan jó volt, de most 2 hónapos lesz és 3 napja már olyan rossz megint. Próbáltam vele mindent , de sehogysem marad. Kézben se marad ahogy eddig szokott, rángassa magát erőteljesen, ha eszik akkor is keveset eszik majd megint rángassa magat sír eszik utána ugyanugy meg nem is kell neki annyira sír egy etetés közben. Összehúzza magát hirtelen utána kezd sírni. Szerintetek mi baj lehet ? Mit ajánlotok? (Tápszeres baba) cicire nem tehetem ...

2021. júl. 6. 07:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Most nézem, hogy tápszeres,bocsi. Akkor a tejtermékes felejtős. Akkor viszont kérj másik tápszert a dokitól.
2021. júl. 6. 08:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes lenne másik tápszerrel próbálkozni. Én babám 8 hetes, ő is hasfájós volt és nehezen bírt kakilni is amíg a BEBA Expertpro HA start tápszert kapta mert a gyermekorvos ezt írta fel, vettem helyette Milupa 1-es tápszert azóta semmi gond nincs és kakilni is tud naponta többször.
2021. júl. 6. 08:53
 13/14 A kérdező kommentje:
A tápszer az jó ...nem tudod nekem se kakilni de ettől már kakil meg jó volt minden .. ezt csak olyan 3 napja csinálja... nem hiszem hogy hasfájás mert amikor fájt a hasa akkor hirtelen belejött neki ordított hang nem jött belőle majd visza nyugodt volt pár másodpercig... ez meg csak húzza magát össze utána kezd sírni de az se anyira mind akkor... ezért gondolom hogy nem hasfájás... adtam neki az espumisant de az megfogta nekem a hasát... mióta elhagytam azóta kakil.....a kólikatartásban egy ideig marad... de én ugytudom ha kólikás akkor egyfolytában sír nem hagy ki heteket... mert én nekem vagy 3 heti olyan nyugodt baba volt ett aludt nevetgélt meg nézegetett nyugottan... azért ilyedek meg mert ez a rángatózás nem volt csak a legelelyén...
2021. júl. 6. 09:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a hasfájás nem feltétlenül állandó dolog. Nálunk is volt benne 2 hét "szünet", aztán még rosszabb lett mint előtte. Ráadásul 6-7 hetesen szokott a legrosszabb lenni a helyzet.

A tünetek, amiket írsz tipikus hasfájós tünetek. És sajnos hiába volt eddig jó egy tápszer, lehet, hogy változtattak valamit az összetevőkön és már nem jó. Az hogy kakil minden nap nem jelenti, hogy nem hasfájós.

Keress másik gyerekorvost vagy vidd el gasztroenterológiára.

2021. júl. 6. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!