Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Valaki segítsen szét*b az...

Valaki segítsen szét*b az ideg már😔 Valaki tud nekem xbox network csatlakozásban segíteni?

Figyelt kérdés

Xbox one-omon nem tudok rácsatlakozni a wifinkre de a szomszédén működik mindig azt írja restartoljam meg hasonlók (DHCP) azt se tudom miaz

De én nem értek hozzá csak egy lány vagyok 🥲VALAKI HELP MEE PLIIZ

Nagyon hálás lennék érte

2021. jún. 15. 21:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a boxon írsz be manuálisan 1 ip címet vagy a routeren állítod be hogy automatikusan ossszon ip címet.
2021. jún. 15. 21:14
 2/20 anonim ***** válasza:
Csak egy lány vagyok😂
2021. jún. 15. 21:35
 3/20 A kérdező kommentje:
És honnan szedjek IP címet? Manuálisan vagy hogy néz ki egy ip cím? Beirok valamit aztán Kész nem hiszem
2021. jún. 16. 07:04
 4/20 Morzsi007 ***** válasza:
DHCP-t engedélyezd a routeren, ha le van tiltva. Mobil tud csatlakozni a routerre? A DHCP automatikusan ossza az IP címet az eszközökre, amik csatlakoznak a routerhez, ha ez nincs bekapcsolva, akkor neked kell megadni egy ip címet az Xboxnak, ami az adott tartományon belül van. Ha más eszköz pl egy mobil tud kapcsolódni a routerhez, mindenféle ip cím megadása nélkül, akkor DHCP engedélyezve van. Ez esetben az Xbox beállításait kellene megnézni. Ip-t automatikusra állítsd.
2021. jún. 16. 07:23
 5/20 A kérdező kommentje:

A házban mindenki másnak tökéletesen csatlakoznak a készüléki a wi-fire (telefonok,laptopok) csak az xbox nem

Az ip automatán van az xboxon

De nem jó

Szóval akkor mi lenne a teendőm?

2021. jún. 16. 08:06
 6/20 Morzsi007 ***** válasza:
Semmi ip cím nincs megadva az Xboxban? Hibát ír csatlakozásnál?
2021. jún. 16. 08:32
 7/20 anonim ***** válasza:

Kezdjük a hivatalos magyar nyelvű hibaelhárítóval.

[link]

2021. jún. 16. 09:06
 8/20 A kérdező kommentje:

Oké 5percre kikapcsoltam a routert

És restartoltam a konzolt ramentem a test connectionra ugyan az írja.

Nincs semmilyen vezetek nélküli cucc csatlakoztatva sehova a környékén ahogy a azt a következő lépésben írja.

Úgy hogy a kövi lépés a MAC szűrés na azt megint csak nem tudom hogy eszik vagy isszák.

Azt elfelejtettem mondani hogy eddig rá tudtam csatlakozni a WiFire a konzolrol kb 1vagy 2 hete nem enged játszani rajt

2021. jún. 16. 10:49
 9/20 Morzsi007 ***** válasza:

Kábel csatlakoztatásra van lehetőség wifi helyett?

Sok eszköz csatlakozik a routerre?

2021. jún. 16. 13:31
 10/20 A kérdező kommentje:

Net kábelt nem tudom rátenni direktbe mert a földszinten van a router a box meg az emeleten 🥲

A wifire kb 6-7 eszköz van racsatlakozva mondhatni szinte mindig

2021. jún. 16. 15:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!