Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit tegyek ha a lemez behelyez...

Mit tegyek ha a lemez behelyezésnél több Playstation 4 játékomnál is a konzol az "Ismeretlen lemez" feliratot írja ki?

Figyelt kérdés

Eddig három játékomnál tapasztaltam ezt, a többit gond nélkül lejátssza. Az említett három játék lemezén nincs se por, se ujjlenyomat, se bármi nemű sérülés. Minden lemezemre szoktam vigyázni, ezekkel a lemezekkel sem bántam máshogy.

Próbáltam alvó üzemmódban a hármas pontot, a "Rendszer szoftver frissítés telepítése", és az ötös pontot, az "Adatbázis újraépítése" menüpontot, de egyik sem vált be, pedig a legújabb frissítés van a konzolon, és az adatbázis is újra van építve.

Nem tudom mit tehetnék, attól tartok, hogy több játékomnál is ezt fogja majd csinálni.

A Witcher 3 Wild Hunt-ot újra vásároltam (ez az egyik játék a háromból) és az újonnan vásárolt példányt már lejátssza, a régit továbbra sem. Most ezért nem fogok minden érintett játékot újra vásárolni. Kíváncsiságból megnéztem filmekkel is, azokat is gond nélkül lejátssza.

Tehát az hogy egy az egyben bemondta a konzol a csütörtököt az távolról is túlzás. Néhány kivétellel mindent lejátszik, nem hinném hogy nagy probléma lenne.

Mit kellene tennem? Milyen megoldást ajánlotok? Van olyan módszer ami bevált erre a problémára?

#PlayStation 4 #ismeretlen lemez
tegnapelőtt 10:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Inkább a lemez a hibás. Nem kell újravásárolni, ha nem te tetted tönkre, mert a gyártó élettartam garanciát vállal a gyári hibás lemezekre. Tehát amíg forgalomban van, kicserélik ingyen, ha be tudod mutatni a vásárlást igazoló nyugtát/számlát.
tegnapelőtt 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!