Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Érdemes megvárni a Lenovo...

Érdemes megvárni a Lenovo Legion Go 2-t vagy megvegyem most az 1-et?

Figyelt kérdés

A leakek és hírek alapján elvileg 2025 második felére van ígérve a készülék. Még nem volt soha handheld-em, ez lenne az első és nagyon megtetszett az 1, amit 2023 októberében adtak ki. Most 2025 februárában használtan kb 200k körül van egy ilyen.

Nem tudom mi éri meg jobban, ha most megveszem, kipróbálom és ha kijön az új és ha megéri, lecserélem; vagy eleve rakjam félre azt a pénz, amit rászánnék és az újba fektessem?

Utánanéztem a vetélytársaknak is, a Rog Ally X tetszik, de még használtan is nagyon drágállom, nem engedhetem azt már meg magamnak jelenleg...

Főként otthon használnám, de hasznos ha el tudom vinni bárhova magammal, nem úgy mint az asztali gépet.

#vásárlás #játék #konzol #ROG Ally #handheld PC #Lenovo legion go
tegnap 22:01
 1/1 anonim válasza:
Szerintem várd meg, ha már elgondolkoztál azon hogy megvárnád akkor ne ess el tőle.
ma 00:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!