Meddig drágulhat mèg az Xbox SeriesX ?
Figyelt kérdés
Remèlem a karácsonyi ünnepeknek tudható be ez az áremelkedès.Láttam olyan csomagot ami több mint 500ezer ,de átlagban 300ezer feletti áron árulják jelenleg.kiakasztódec. 7. 23:01
1/5 anonim válasza:
300 alatt találtam két helyen is. Kicsit erőltesd meg magad hogy ne kelljen ide belinkelnem.
200 alatt van PS5.
És ezek újak, nem használtak.
2/5 Szirty válasza:
"Meddig drágulhat mèg az Xbox SeriesX ?"
Amíg a forint romlik.
3/5 A kérdező kommentje:
1-es ,nyílván találtam èn is ..de teszem azt 2 hónappal ezelőtt,220 - 240 ezer környèki árak voltak ,most meg 270-től a csillagos ègig. Most èrtem odáig,hogy ennyit a sok kiadás mellett megengedhetnèk magamnak 220- 240ezret erre költeni,de ahogy megláttam az árakat ... Ès mivel többet nem tudok ,nem akarok kikölteni ezen árakat látva született meg a kèrdèsem. De, ha te tudsz 240 ezerèrt új seriesx-et,próbálhatnál a cinizmusod fèlretève akár segíteni is,már,ha ennyire tájèkozódott vagy! Ès valóban ott a PS5 ,de az nem az èn asztalom. Vagyis NEM kell Ps5! Leszólni nem fogom a konzolt ,mert kinek mi, ráadásul nem vèletlen a SeriesX-ről szól a kèrdèsem.
dec. 8. 17:12
4/5 anonim válasza:
Xbox Series X tulajként én is a PS-t javaslom.
3 éve mikor megvettem nagyon odavoltam az Xboxért, a gépet imádom a mai napig, DE a szolgáltatás színvonala az utóbbi időben nagyon romlott. A szerverek túlterheltek esténként, a leárazások a konkurenciánál sokkal jobbak, illetve most az árban is hatalmas a különbség, PS5 most van 160-ért.
Mindig is Xboxos voltam, de ha holnap elromlana a gépem, biztos, hogy PS5-öt vennék.
5/5 anonim válasza:
Sajnos az Xbox nagyon kezd kivonulni Európából. Nagyon gyengén teljesít itt, pedig jó cucc. A gamepass is szerintem marha jó, jobb mint a PS Plus. De nem veszik, ez miatt nem is erőlteti már a Microsoft. Amiket látsz még, azok bent ragadt készletek. A digital verzió se jelent meg nálunk. A PS5 most amúgy 150.000Ft-ért elviheted, az megéri. Az xbox jelenegi generációját jobb ha elfelejted. Talán a következőnél jobb lesz a helyzet. Nem szeretném hogy csak a PS legyen, az senkinek se lenne jó. Ha monopolium lesz, akkor itt olyan árak lesznek amiket a Sony nem szégyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!