Mi a véleményetek a Marlon névről?
Figyelt kérdés
Férjem amerikai cégnél dolgozik és úgy jött haza az "üzleti útról", hogy Marlon legyen a fiúnk neve.
Először idegenkedtem tőle, de ahogy egyre jobban ízlelgetem ezt a nevet, kezd tetszeni.
Megnéztem, rajta van az Mta listán is.
Nagyon idegen szerintetek? A sok Noel, Benett és ki tudja milyen nevek között, talán nem üt el annyira.
Tudom Marlon Brando meg Marlon Wayans. De ez lényegtelen, a mai fiatalok nagy része nem tudja kik ők.
A férjem nagyob kampányol a név mellett, én is egyre jobban hajlok felé, de még van egy kis bizonytalanság...
2021. júl. 5. 13:42
21/21 anonim válasza:
Nekem semmi bajom ezzel a névvel, számomra biztos hogy jobb mint a milliomodik Bence pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!