Kinek mi a véleménye a babe koszmó elleni samponrol?
Figyelt kérdés
Gondolkozok ezen a samponon viszont nem tudom hogy még éri e az árát!? Hogy tényleg segít vagy nem..2021. jún. 13. 11:19
1/18 anonim válasza:
A lányomnak 5 éve nagyon jó volt. Semmi exrár nem csináltam a fejével csak eztel megmostan neki és eltűnt. Vissza se jött.
Most a pici lányomnak nem használt. Kellett h előtte olajozzak, kicsit ledörzsöljem. Utána megmostam neki ezzel, úgy már hatott. De azért tavasszal ahogy beizzadt a sapi alatt visszajött neki
2/18 anonim válasza:
Mi nemrég kezdtük hasznalni, miután az olajozás nem vált be. Eddig 3-4 alkalommal használtuk, kicsit jobb lett, de nem mult még el. Akinek működött leírná mennyi idő után? Megmosom vele, rajta hagyom kicsit, lemosas előtt puha hajkefével megdörgölöm. Jön fel, de marad is..
3/18 anonim válasza:
Mi eleve azt használtuk mindkét gyereknél (illetve az 1 éves lányomnál még mindig), mert megelőzésre is jó, és soha egyiküknek sem volt koszmós a feje. Nem a legolcsóbb, de sokáig elég!
4/18 A kérdező kommentje:
Az én 1hós fiamnal kezd ki jönni olajozom fürdés előtt de nem igazán látok változást. Nem vészes még neki mert még "csak" hámlik de nem akarok addig várni míg vastagon lesz neki. Úgy láttam neten 4ezer forint. Patikába kapható? Esetleg vett ott valaki? Azért is vagyok kíváncsi a véleményekre mert holnap akkor veszek én is hogyha tényleg be válik
2021. jún. 13. 12:17
5/18 anonim válasza:
Nekünk nem jött be. Max annyi, hogy rosszabb sem lett utána, nem terjedt tovább, de javulni nem javul.
6/18 anonim válasza:
Olívaolajat raktam rá, és fogkefével finoman átdörzsöltem minden nap Ezt a védőnő ajánlotta, bevallt. Utána babe samponnal mostam le. Önmagában a sampon nem segített. Szerintem érdemes venni, sokáig elég, nagyon kevés kell belőle, és egészségpénztárrais elszámolható. Rossmannban, patikában is lehet kapni.
7/18 anonim válasza:
Nekünk sem vált be. Szerintem végül magától elmúlt, idővel lekopott.
8/18 anonim válasza:
Kisfiamnál rengeteget segített már egy-két használat után. De sokkal hatásosabb, ha előtte bedörzsölöm a fejét babaolajjal.
9/18 anonim válasza:
Nekünk nagyon jól bevalt, de több mint tíz éve. Nem tudom, tartják e a minőséget.
10/18 anonim válasza:
Nem vált be. Hónapokig használtuk, de nem szüntette meg. Mindig olajozni kellett utána. Pedig hagytam hatni is pár percig bedörzsölés után. A naturlandos viszont úgy tűnik jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!