A Babe koszmó elleni sampont hogyan kell használni?
Figyelt kérdés
Csak annyi van a flakonon, hogy kenjük az érintett részre és pár perc múlva mossuk le.
Csak azt nem tudom, hogy kell-e utána kapargatni vagy majd magától felválik?
Minden nap kell-e használni?
Hány alkalom múlva fog használni?
2019. márc. 10. 19:31
1/9 anonim válasza:
Mi minden másnap használtuk, nem kell nagyon dörzsölni, csak normális hajmosás.
2/9 A kérdező kommentje:
És használt?
2019. márc. 10. 19:56
3/9 anonim válasza:
Nálunk annyit használt, hogy amit lekapargattam, az nem újult ki (egyből), de le nem jött tőle. Én is kapargattam külön.
4/9 anonim válasza:
Nalunk se jott le tole, le kellett szedegetni.
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor végül is sokat nem ér. Kapargatni a sampon nélkül is le tudom.
2019. márc. 10. 20:22
6/9 anonim válasza:
Nekem a babaolaj vált be, kb fél órát rajta hagytam, átfésültem és úgy mostam le, szépen lejött tőle
7/9 anonim válasza:
Nekünk nem volt vészes a gyerek feje, de kétszer megmostam és teljesen eltűnt. Sosem kaparasztam.
8/9 anonim válasza:
Mi most vagyunk a koszmo harcba, en megmosom vele aztan egy puha sorteju kefevel korkorosen masszirozom vele. Es ennyi. Meg minden nap ketszer atfesulom neki ugyanigy. Fokozatosan tunik el igy is, pedig nem kapargatom.
9/9 anonim válasza:
Első vagyok, nekünk használt, kb egy hónap alatt eltűnt, és nem is jött vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!