Hogyan kell eredményesen használni a Babe koszmó elleni cuccot?
Ha a samponra gondolsz, akkor én úgy csináltam, hogy vizes hajba bedörzsölni, kicsit körömmel is rásegíteni, persze nem vakartam véresre, csak óvatosan, aztán rajtahagyni pár percig, aztán lemosni.
De a leghatékonyabb az volt, amikor megolajoztam a fejét, rá a sapka, állni hagyni fél órát, aztán picit vakarászni, és ezután a babé sampon, majd babé sampon rendszeres használata pár naponta.
Vizes hajra felhabosítani,pár perc pihi,utána szépen leöblíteni.Nem kellett kaparászni:-))
Vigyázz hogy a szemébe ne menjen!!
Ha nagyon makacs a koszmó, fürdés elején kend be a baba haját olajjal (sima gyógyszertári, vagy otthoni étolaj is jó), hagyd rajta a fürdés alatt (20 perc), aztán a végén mosd meg a Babe-val. Én így csináltam a lányomon (elég nagy területen volt koszmós), és most a szomszéd kislánynak is így oldotta meg az anyukája, pedig ő már 3 éves, és sokáig küzdöttek.
Vn szerint azt is lehet csinálni, hogy az olajjal pár órát dunsztolni kell (olajjal bekenni és sapit húzni a fejére), de ezt én nem akartam, macerásnak tűnt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!