Kinek mi a véleménye a babe koszmó elleni samponrol?
Nekünk nagyon jól bevált. Kimostam vele a haját. Utána a maradék koszmót lekapirgáltam óvatosan körömmel.
Neki a szemöldöke is koszmós volt.
Nagyon szépen letisztította neki, nem is tartott sokáig a koszmósság.
Úgy tűnik a többségnek be vált
Akkor be szerzem ki probalom mert mára már csúnyább lett a kis feje.. Hiába olajoztam neki már mikor csak el kezdett itt ott picit hámlani 😏 nem segített
Sikerült vennem a patikába ma este már használjuk mi is remélem segít majd nekünk is
Nagyon kíváncsi vagyok
Nekünk nem vált be. Maradtunk a bevált módszernél: Olajjal bedörzsöltük fürdés közben a buksiját, picit rajta hagytuk. Lemostuk a babylove samponjával, törölközővel átdörzsöltük, majd babakefével szintén átmasszíroztam óvatosan. Ez a DM-ben kapható babakefe+fésű szerintem olcsó is és teljesen jó. Ezt a procedúrát kb. 3-4 napon keresztül csináltuk.
Egyszer rá egy hónapra kezdtem észrevenni, hogy megint kezd előjönni, akkor kétszer megint megcsináltuk, azóta nincs gond vele. (Kopp-kopp)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!