Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki mikor rakta a babáját...

Ki mikor rakta a babáját külön szobába?

Figyelt kérdés

Nekünk 6 és fél hós a kisfiunk és most gondolkodunk rjata. Nem túl korai még? Vegyünk bébiörzőt?

Kinek mi erről a véleménye? köszönöm.

2008. dec. 8. 14:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 8 hós, és még mindig a mi szobánkban alszik, kulon kiságyban. Nincs szivem átvinni a szomszéd szobába. Egyébként is surun ébred éjjel, nyugtalanul alszik, igy rogton pattanok, és nem sírja fel magát, hanem rogton megkapja a cumit vagy teát, és visszalszik. Míg szopizott éjjel, akkor amint nyoszorogni kezdett, fel tudtam venni és nem ébredt fel. Ha majd átalussza az éjszakát, megemberelem magam, de még nekem is jobb így. Mindenkinek másképp válik be.
2008. dec. 8. 23:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi kicsivel 6 hós kora előtt raktuk át,(egyből végig aludta az éjszakát)addig a mi szobánkban,de a saját ágyában aludt,van légzésfigyelőnk+bébiőrzőnk.
2008. dec. 8. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!