Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki mikor rakta a babáját...

Ki mikor rakta a babáját külön szobába?

Figyelt kérdés

Nekünk 6 és fél hós a kisfiunk és most gondolkodunk rjata. Nem túl korai még? Vegyünk bébiörzőt?

Kinek mi erről a véleménye? köszönöm.

2008. dec. 8. 14:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%
Az első perctől kezdve. Inkább majdnem hogy késő.
2008. dec. 8. 14:31
 2/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem korai, sőt...

Én első naptól külön raktam volna, de csak most, 5 hósan készült el a saját szobája, és került külön.

A bébiőr nekünk nem vált be, annyira érzéketlen készülékek, hogy előbb hallottam a saját fülemmel, hogy sír a baba, mint a készüléken át. De van , akinek beválik:-)

(ellenben egy kamerás megfigyelő:-) na eleinte hülyeségnek tartottam, de most nem kéne átrohangálni mindig megnézni, hogy hogy fekszik, fennakadt-e a feje a rácsba és be van -e takarózva..:-) Ha lenne rá huszon-hamrincezrem, vennék:-))

2008. dec. 8. 14:32
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Szia! Mi 7 hónaposan raktuk külön szobába. Addig velünk egy szobában, de a saját ágyában aludt. Mi hamarabb is megtettük volna, de mivel hasonalvó volt (ami ma orvosok által nem javasolt), ezért vártunk ilyen sokáig.
2008. dec. 8. 14:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi az első pillanattól bevezettük. Hogy korai lenne? Biztos hogy nem, neki is jó lesz minél előbb, annál jobb! Bébiőr már nem hiszem, hogy szükséges egy ekkora babánál. Nekünk van, de azért mert 5naposan már külön aludt. A bébiőr ilyenkor azért jó, mert ha pl kertesházban laktok is kiviszed aludni akkor mellérakhatod és bent is hallod ha sír :) A külön kuckó amúgy neki is tetszeni fog, főleg később!
2008. dec. 8. 14:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Mi az első naptól külön alszik. Bébiörzőnk van, de nem használtam, mivel én is előbb meghallottam, hogy nyöszörög vagy sír. Nálunk be van csukva az ajtaja a babaszobának, de így is tökéletesen hallom ha sír. Az ajtót azért muszáj becsuknunk, mert nagyon éberen alszik és mindenre felkelt a pici.
2008. dec. 8. 14:40
 6/12 anonim ***** válasza:

szia!

Hát én is gondolkozom rajta,az én kislányom 6 hónapos lesz nemsokára.Van kamerás bébiőrünk de a hangja nem az igazi :( de éjjel ha nem csukod be a szobaajtókat akkor hallani fogod ha + ébredt.

Ha úgy gondolod,hogy ti keltitek fel a babát éjjel akkor rakd külön nyugodtan.A kamera tényleg azért jó hogy lásd mit csinál én többnyire a nappali alvásokhoz használom többet.

2008. dec. 8. 14:41
 7/12 anonim ***** válasza:
én meghallom amikor felébred csukott ajtónál is. általában mindig ugyanakkor kell fel. 14 hónapos a kisfiam
2008. dec. 8. 14:57
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia az én babám most 6 hetes,de szinte az első perctől külön szobában van,és nincs babyőrzőnk.Közel vannak a szobák.Nyitott ajtóknál mindig meghallom még azt is ha esetleg hangosabban szuszog.Bár én is gondolkodtam,hogy veszek egyet,de nincs fölösleges tizen-huszon ezrem rá.Szerintem is jobb minél előbb megszoknia a külön szobát.Hiszen aludnia jobb nyugodt csöndes helyen.

Amellett ha fent van akkor kiviszem magammal a nappaliba és így tudok mellette tenni venni.

De ti tudjátok.

2008. dec. 8. 15:27
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

allitolag fel eves kora korul kell legkesobb, kulonben nehezen fogja viselni

tudom en hogy az lenne a helyes, ha az elso pillanattol kulon aludna, de erre nincs igazan lehetosegunk most, es oszinten szolva nem is akarom..

2008. dec. 8. 20:51
 10/12 anonim ***** válasza:

Kislányom 3 hetes kora óta alszik külön szobában. Bébiőrünk nincs, de nem is hiányzik, ugyanis minden apró mozzanatára felébredek. Amikor néha furcsa hangokat ad ki álmában a kutyák is rohannak megnézni, hogy mi a baj :)))

Én úgy hallottam, hogy 6 hós kora előtt "kell" külön szobába-ágyba szoktatni, mert akkor még könyebben megszokja.

2008. dec. 8. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!