Van koztetek olyan aki egyedul neveli a babat? Mondjuk apa kulfoldon dolgozik vagy egyedulallo?
Figyelt kérdés
Hogy birkoztok meg igy egyedul mindennel? Mi szamotokra a legnehezebb egy napban?
A parom tavol kapott munkat, igy csak hetvegente lesz itthon, szeretnek felkeszulni lelkileg
2021. jún. 22. 15:01
11/17 A kérdező kommentje:
A lelki része a kommentelőket olvasva senkit nem hat meg. Az hogy főzök, mosok, takarítok, kutyázok, babázok, edzek ez mindennapos rutin... de mégsincs ott segítség, sem egy beszelgetőpartner akar napi pár orara...
2021. jún. 22. 18:23
12/17 anonim válasza:
Még nó, hogy én pint azt írtam, hogy engem egyedül ez visel meg 😅😅
4es voltan
13/17 A kérdező kommentje:
de a többsèg csak azt mondta, hogy milyen szuper életük vak, milyen csoda anyukák...
2021. jún. 22. 20:21
14/17 A kérdező kommentje:
és a társaság az esti bújás neoem fontos, dolgoztunk már külön de akkor nek volt gyerek, akkor telt az idő, ezer és egy dolgom volt, pikkpakk elteltek a napok..
2021. jún. 22. 20:22
15/17 anonim válasza:
Nekem nincs külföldön a férjem ,de én nem is bírnám.Igaz sokat vagyunk így is egyedül,mert reggel el megy,este hat mire haza jön.Van hogy hétvégén is.Másfél éves a lányom,de ma is amit művelt...jó mikor este haza jön az apja akkor picit én is megnyugszom.Mi is együtt fürdünk,hol a férjem hol én.Viszont én a meleg miatt nappal is lefürdetem kb.3 x.Olyankor térdepekek a kád mellett és meg van oldva.Ő is utálta a kis kádat kisebb korában is.
16/17 anonim válasza:
Most olvasom csak miket írtál.Hát én voltam táv kapcsolatban gyerek nélkul,még sz@rabb!Egyáltalán nem megy az idő.Gyerekkel jobban megy,mert leköt,etetni,fürdetni stb.Viszont engem lelkileg kicsinált .Én ilyen bujos puszilgatos vagyok.A mostani férjemmel ezt már letisztáztuk az elején hogy inkább legyen kevesebb fizu,de együtt legyunk,mint több pénz és csak a szenvedés megy.Szerencsére ő is így gondolja és látni akarja felnőni a gyerekét.Utolso voltam.
17/17 anonim válasza:
Mondjuk en sem azt irtam, hogy hu, de rozsaszin kodben élünk. Egyedulallo anyuka vagyok ket pici gyerekkel es mai napig nem tudom, mi van az apjukkal. Imadta a kislanyat, es nem tudom felfogni miert nem latogatja meg. Gondolom megcsalt, de ez lenyegtelen most itt.
Szoval gondolhatod, hogy nem vagyok tul boldog jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!