Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babam leesett a kanaperol....l...

Babam leesett a kanaperol....lehet valami baj? Nagyon felek

Figyelt kérdés

Alacsony a kanape, nezett lefele a szonyegre es lecsuszott...a feje tetejere esett kb a kutacs kornyekere.... de szonyegre. A sirason kivul ami akkor volt nincs mas tunete. Volt mar valaki igy? Ugy felek....

7 honapos mindjart

2021. jún. 19. 08:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%

Nálunk a nyakig érő rácsos kiságyból fordult ki valahogyan 8 hónaposan. Akkortájt kezdte el magát felhúzni állásba. Elfordultam, hogy betegyem a ruháit a szekrénybe, aztán a sírásra fordultam vissza...gyerek a szőnyegen kiterülve.

Mi egyből mentünk az ügyeletre, 2 óráig vizsgálták. Szerencsére semmi baj nem lett.

6-os tapsold meg magad! 🤦‍♀️

2021. jún. 19. 11:01
 12/18 anonim ***** válasza:
60%

6# Örülj neki. Sok boldogságot és kivánom,hogy a továbbiakban se forduljon elő. De büszkeséget azért nem kell ezért érezni,nem vagy ettől még tökéletes anya te sem.

Kérdező: Nekem is pont így esett egyszer le kb 40 centiről. Felhívtam az orvost, azt mondta figyeljem. Semmi baj nem történt

2021. jún. 19. 12:33
 13/18 anonim ***** válasza:
17%
Nekem a lányom 3 nap egymásután esett le 8 hósan nem tudom, hogy csinálta egyre beljebb raktam és kipárnáztam, de megoldotta😁 Én fiam 2.5 éves nagyon ritkán esett el, de hagytam abból is tanul, most még közel van a földhöz gyakorolja. Szoktam látni gyereket ahol anyuka kapkodja elfele, minden kis huppanásnál, na ők bölcsiben,oviban, ahol anya nincs jó nagyokat zakóznak.
2021. jún. 19. 13:19
 14/18 anonim ***** válasza:
61%

Lehet h velem van a baj, de én olyan babát nem raknék kanapéra, aki le tud esni 🤔 Vagy csak addig amíg ott a kezem.

Vannak mindenféle matracok, amiket a földre is le lehet teríteni és onnan lejjeb már biztos nem eshet.

De még nem született meg a babám úgyhogy nagyon nem szólhatok bele, csak nem értem

2021. jún. 19. 13:39
 15/18 anonim ***** válasza:
73%

Nem feltétlen van tünete, ha gond van. Legalábbis nem most.

A kutacs amúgy is egy védetlen terület. A piciknek agyvizük sincs, az agy közvetlenül a koponyának ütődik.

Tényleg nem hibáztatni akarlak, de ne hagyd egyedül olyan helyen, ahonnan le tud esni. Legyen az pelenkázó, kanapé, ágy…a kezed mindig legyen ott.

2021. jún. 19. 14:03
 16/18 anonim ***** válasza:
54%

Én bevinnem megnézetni mindenképp.

Egyebkent az én gyerekem esett le ugy a kanaperol, hogy ott ultem mellette kozvetlen. Eppenhogy elore hajoltam a dohanyzoasztalhoz a taviranyitoert es ezalatt a 2 mp alatt a gyerek lefordult a kanapéról. Az eletben nem gondoltam, hogy leesik, ugy hogy mellette ulok. A masik meg a kisagybol esett ki tobbszor is. Masfel evesen elkezdett kimászni belole es többször esett a foldre. Odaraktunk egy szivacsot, hogy ne usse meg magat nagyon. Es ezt az ejszaka kozepen csinalta, szoval nem neztem egesz ejjel, hogy mit csinal.

2021. jún. 19. 14:14
 17/18 anonim ***** válasza:
64%

Nekem a pelenkázóról esett úgy hogy teliben ott álltam, pelenkáztam, beszorult a törlőkendő, azzal voltam elfoglalva, hogy kirángassam a csomagolásból, a szabad kezem a gyereken volt, így is egy pillanat alatt sikerült neki.

Orvosunkat hívtam, ő mondta mire figyeljek, mozgassam át, fájlalja e valahol, hányás, bágyadtság, aluszékonyság,vagy bármi szokatlan viselkedés esetén kórház. Szerencsére nem volt semmi, 8-9 hónapos volt.

2021. jún. 19. 21:11
 18/18 anonim ***** válasza:
59%
Ha hányni kezd az biztos jele annak,hogy agyrázkódást kapott.Azzal azonnal orvos.
2021. jún. 21. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!