Babam leesett a kanaperol....lehet valami baj? Nagyon felek
Alacsony a kanape, nezett lefele a szonyegre es lecsuszott...a feje tetejere esett kb a kutacs kornyekere.... de szonyegre. A sirason kivul ami akkor volt nincs mas tunete. Volt mar valaki igy? Ugy felek....
7 honapos mindjart
Nálunk a nyakig érő rácsos kiságyból fordult ki valahogyan 8 hónaposan. Akkortájt kezdte el magát felhúzni állásba. Elfordultam, hogy betegyem a ruháit a szekrénybe, aztán a sírásra fordultam vissza...gyerek a szőnyegen kiterülve.
Mi egyből mentünk az ügyeletre, 2 óráig vizsgálták. Szerencsére semmi baj nem lett.
6-os tapsold meg magad! 🤦♀️
6# Örülj neki. Sok boldogságot és kivánom,hogy a továbbiakban se forduljon elő. De büszkeséget azért nem kell ezért érezni,nem vagy ettől még tökéletes anya te sem.
Kérdező: Nekem is pont így esett egyszer le kb 40 centiről. Felhívtam az orvost, azt mondta figyeljem. Semmi baj nem történt
Lehet h velem van a baj, de én olyan babát nem raknék kanapéra, aki le tud esni 🤔 Vagy csak addig amíg ott a kezem.
Vannak mindenféle matracok, amiket a földre is le lehet teríteni és onnan lejjeb már biztos nem eshet.
De még nem született meg a babám úgyhogy nagyon nem szólhatok bele, csak nem értem
Nem feltétlen van tünete, ha gond van. Legalábbis nem most.
A kutacs amúgy is egy védetlen terület. A piciknek agyvizük sincs, az agy közvetlenül a koponyának ütődik.
Tényleg nem hibáztatni akarlak, de ne hagyd egyedül olyan helyen, ahonnan le tud esni. Legyen az pelenkázó, kanapé, ágy…a kezed mindig legyen ott.
Én bevinnem megnézetni mindenképp.
Egyebkent az én gyerekem esett le ugy a kanaperol, hogy ott ultem mellette kozvetlen. Eppenhogy elore hajoltam a dohanyzoasztalhoz a taviranyitoert es ezalatt a 2 mp alatt a gyerek lefordult a kanapéról. Az eletben nem gondoltam, hogy leesik, ugy hogy mellette ulok. A masik meg a kisagybol esett ki tobbszor is. Masfel evesen elkezdett kimászni belole es többször esett a foldre. Odaraktunk egy szivacsot, hogy ne usse meg magat nagyon. Es ezt az ejszaka kozepen csinalta, szoval nem neztem egesz ejjel, hogy mit csinal.
Nekem a pelenkázóról esett úgy hogy teliben ott álltam, pelenkáztam, beszorult a törlőkendő, azzal voltam elfoglalva, hogy kirángassam a csomagolásból, a szabad kezem a gyereken volt, így is egy pillanat alatt sikerült neki.
Orvosunkat hívtam, ő mondta mire figyeljek, mozgassam át, fájlalja e valahol, hányás, bágyadtság, aluszékonyság,vagy bármi szokatlan viselkedés esetén kórház. Szerencsére nem volt semmi, 8-9 hónapos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!