Leesett a babám a nagyagyrol lehet baja?
Figyelt kérdés
Épp csak WC re mentem ki 2 percre.2020. nov. 3. 17:13
4/24 A kérdező kommentje:
8 hónapos
2020. nov. 3. 17:22
5/24 anonim válasza:
Mikor szoknak már le az anyák arról hogy a francia ágyon tartsák a babákat? Nem szakadgálunk el mellőle, ha dolgunk van hirtelen, akkor berakni a kiságyba, biztonságba. Nem indok hogy szépen alszik, nem akarom hogy felébredjen, ha berakom sírni fog... akkor fog. Inkább ezért sírjon, mint azért, mert koponyatörése, subdurális vérzése van.
6/24 A kérdező kommentje:
Amígnem tudod miért ott alszik ne ítélj el kérlek. Porckorong servel műtötték nem emelhetem kiságyba sajnos
2020. nov. 3. 17:23
8/24 anonim válasza:
3, 2, 1.... jönnek mindjárt a "ó, ez mindenkivel előfordul" "nincs olyan baba aki nem esik le"
De, van. Akire figyelnek. Csecsemőt nem hagy az értelmesebbje az ágyon. Az más ha nagyobbként magától felmászik és úgy esik.
9/24 anonim válasza:
Milyen magas az ágy? Hogyan esett?
Lehet baja, bár nem túl valószínű, hacsak nem nagyon magasról esett le. Figyeld a szemét, a viselkedését.
10/24 anonim válasza:
"Amígnem tudod miért ott alszik ne ítélj el kérlek. Porckorong servel műtötték nem emelhetem kiságyba sajnos"
Arra lehet ok, hogy ott altasd.
Arra nem, hogy ott hagyd.
Altathatnád a földön is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!