Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Leesett a babám a nagyagyrol...

Leesett a babám a nagyagyrol lehet baja?

Figyelt kérdés
Épp csak WC re mentem ki 2 percre.
2020. nov. 3. 17:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
60%

Szívemből szóltál utolsó! Biztos vagyok benne,hogy ezek is hibáztak már csak jobb osztani az észt. Nekem is esett már le..épp csak elfordultam a cumisüvegért. És nem! Nem az ágy szélén volt.

Esett is orra már úgy,hogy fogtam a kezét,a szája is felrepedt már ,mert bennem esett el. Jajj de szar anya vagyok!!! Máglyára velem!

Kérdező: A lényeg ,hogy figyeld. Ha baja van,észreveszed.

2020. nov. 3. 21:45
 22/24 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó vagyok. 20asnak szólt
2020. nov. 3. 21:47
 23/24 anonim ***** válasza:
32%

Tele a traumatológia az ilyen szerencsétlenekkel.

Egy kisgyerek esik majd eleget anélkül is, hogy a felelőtlen szülei magatehetetlen korában így veszélyeztetik.

De híven tükrözi a nagy magyar valóságot, hogy még azt a különbséget se értik, hogy

elesik magától

vagy leesik egy olyan helyzetből, ahova nem maga mászott.

A kedvencem az volt, amikor már eleve a gyerekklinikán tartózkodó 2 hónapos csattant 50 centitől a járólapra, mert az anyja kivette és a széken hagyta. További 1 hónap bent tartózkodás lett, mert szétzúzta az arcát, repedt a koponya és agyrázkódása lett.

2020. nov. 4. 05:01
 24/24 anonim ***** válasza:
17%

Ember... Egy ilyen szituban hogy az anyámba tud egy idegen az ország másik végéről segíteni 😂

Válasz..igen lehet... Vagy talán nem 😂 hat bazdki...

Nem azzal van a legnagyobb gond hogy leesett... Oké benne van a pakliban... De eszembe nem jutna itt megkérdezni egy ilyet...

🤦

2020. nov. 4. 08:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!