Leesett a babám a nagyagyrol lehet baja?
Szívemből szóltál utolsó! Biztos vagyok benne,hogy ezek is hibáztak már csak jobb osztani az észt. Nekem is esett már le..épp csak elfordultam a cumisüvegért. És nem! Nem az ágy szélén volt.
Esett is orra már úgy,hogy fogtam a kezét,a szája is felrepedt már ,mert bennem esett el. Jajj de szar anya vagyok!!! Máglyára velem!
Kérdező: A lényeg ,hogy figyeld. Ha baja van,észreveszed.
Tele a traumatológia az ilyen szerencsétlenekkel.
Egy kisgyerek esik majd eleget anélkül is, hogy a felelőtlen szülei magatehetetlen korában így veszélyeztetik.
De híven tükrözi a nagy magyar valóságot, hogy még azt a különbséget se értik, hogy
elesik magától
vagy leesik egy olyan helyzetből, ahova nem maga mászott.
A kedvencem az volt, amikor már eleve a gyerekklinikán tartózkodó 2 hónapos csattant 50 centitől a járólapra, mert az anyja kivette és a széken hagyta. További 1 hónap bent tartózkodás lett, mert szétzúzta az arcát, repedt a koponya és agyrázkódása lett.
Ember... Egy ilyen szituban hogy az anyámba tud egy idegen az ország másik végéről segíteni 😂
Válasz..igen lehet... Vagy talán nem 😂 hat bazdki...
Nem azzal van a legnagyobb gond hogy leesett... Oké benne van a pakliban... De eszembe nem jutna itt megkérdezni egy ilyet...
🤦
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!